FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Instal·lació-espectacle que simula un incendi forestal mitjançant l’ús d’efectes especials. El públic contempla la seva gran força d’atracció i la seva capacitat destructiva, confrontant la por amb la fascinació i experimentant les sensacions que podria sentir davant d'un incendi real. L’audiència és convidada a submergir-se en una reflexió sobre la urgència d’abordar les qüestions ambientals i a considerar noves formes d’acció per contribuir a un canvi positiu de la nostra societat.

Fitxa artística

DIRECCIÓ I AUTORIA Nico Jongen ART Carmen Triñanes IL·LUMINACIÓ I COORDINACIÓ TÈCNICA Montse Piñeiro ADMINISTRACIÓ Mariona Signes DIRECCIÓ DE PRODUCCIÓ Laura Viñals AGRAÏMENTS Bram Coeman, Gemma Carbó, Toni Costa, Maria Dolors Pedrós Miguel, Salvador Pedrós Miguel, Montse Pelfort, Jordi Romero, Simon de Vos COPRODUCCIÓ FiraTàrrega, Azkuna Zentroa & Ça Marche AMB EL SUPORT DE Buda Kortrijk & Lieux Publics Marseille. Ça marche és companyia resident a la Nau Ivanow Barcelona i artista associada a Azkuna Zentroa. Espectacle inclòs al programa Suport a la Creació de FiraTàrrega.

Web

www.camarche.es

Actuacions
  • Dia 06: 21:45, 22:45, 23:45
  • Dia 07: 21:45, 22:45, 23:45
Espai
St. Eloi - Pl. de la Bassa
Gènere
Instal·lació
Preu entrada
10 EUR
Públic recomanat
majors de 12 anys
Director
Nico Jongen
Observacions
Accés pel C/ dels Amics de l'Arbre. Espectacle sense seient. Pot causar aprensió a persones amb una sensibilitat elevada. #Contemplació #CanviClimàtic #Atracció #Destrucció
Estrena
Idioma
No text
Durada
30'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×