FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

La mort és un tabú que sovint evitem perquè ens incomoda. Aquesta peça ens proposa un joc immersiu creat a partir d’històries sobre el tema recollides en diversos països, amb una mirada universal i ritualista. Asseguts al voltant d'una taula, meditem sobre la memòria, la permanència, la continuïtat i les relacions materials entre vius i difunts. I imaginem quines coses de la nostra vida canviarien si tinguéssim una relació més sana amb la mort. Una proposta per trobar el nostre lloc en els cicles d'aquest joc infinit on no hi ha guanyadors ni perdedors.

Fitxa artística

DESENVOLUPAMENT DEL PROJECTE Světlana Silich, Cristina Maldonado, Marine Frugès EN DIÀLEG AMB Cooperative Funeraire de Rennes, À bout du Plongeoir, Francia i FiraTàrrega AMB LA PARTICIPACIÓ DE Dolors Casteràs, Mari Carme Tena, Verónica Garcia Serrano, Xulia Nieto, Cristina Maldonado i Světlana Silich DISSENY SONOR Theresa Schrezenmeir ADAPTACIÓ SONORA I IMPLEMENTACIÓ TÈCNICA Joan Cot Ros VEUS Gemma Carceller, Gemma Peris, Núria Bonet, Vanessa Leiva, amb el suport de Ràdio Tàrrega TESTIMONIS I HISTÒRIES Icela Bravo, Eva Rosmarijn i Gaby Kiss i fets actuals provinents de Tàrrega i Rennes PRODUCCIÓ EXECUTIVA GALA Global Arts & Leadership Alliances - Dali Estrada y Gisel Vergara ASSISTENT DE PRODUCCIÓ LOCAL Maria Navarro FOTOGRAFIA Dani Hernández Marin AMB EL SUPORT DE Invisible Bonds: Performativity of Death in the Everyday (2021-24), Plataforma europea IN SITU per a la creació artística a l'espai públic, en el marc del projecte (UN)COMMON SPACES, cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea, FiraTàrrega, Čtyři Dny, Punctum, Instituto de Artes y Teatro Checo, Atelier 231 i Au bout du Plongeoir

Web

www.cristinamaldonado.com

Actuacions
  • Dia 06: 16:30 (Cast), 18:30 (Cast)
  • Dia 07: 17:00 (Eng), 19:00 (Cast)
  • Dia 08: 17:00 (Cast), 19:00 (Cast)
Espai
St. Eloi - Pl. de la Bassa
Gènere
Teatre
Preu entrada
15 EUR
Públic recomanat
Adults
Director
Cristina Maldonado
Observacions
Accés pel C/ dels Amics de l'Arbre #Immersió #Memòria #Mort #PúblicActiu
Estrena
Idioma
Segons sessió
Durada
60'
País
República Txeca

Localització de l'espai

Cerca al web

×