FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Una noia fuig de la misèria de la seva terra i emprèn un periple cap a un lloc desconegut. Què t’emportes de casa teva quan saps que mai més hi podràs tornar? Espectacle de teatre amb tècniques de circ, on, per primer cop, els integrants de la companyia no són els actors protagonistes.

Fitxa artística

AUTORIA Enric Blasi, Emiliano Pardo, Carles Pijuan MÚSICA Oscar Roig DISSENY LLUMS Anjos Fernández DISSENY ESCENOGRÀFIC Carles Pijuan CONSTRUCCIÓ ESCENOGRAFIA Juan Manuel Recio, Ferran López, Olga Cuito, Carles Pijuan DISSENY VESTUARI Carles Pijuan INTÈRPRETS Ona Vives, Laia Gómez TÈCNIC DE SO I LLUM Anjos Fernández PRODUCCIÓ Enric Blasi, Amàlia Atmetlló i Maria Carles DISTRIBUCIÓ Pilar Pàmpols COMUNICACIÓ I XARXES SOCIALS Oscar Sisteré. Amb la complicitat de l'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig, CircPicat, Festival Kaldearte i L'Estruch – Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Espectacle coproduït amb el suport del programa Territori Creatiu de FiraTàrrega.

Web

https://www.labaldufateatre.com/

Actuacions
  • Dia 08: 10:30, 19:00
  • Dia 09: 11:00, 19:00
  • Dia 10: 11:00, 18:00
Espai
Pl. dels Àlbers
Gènere
Circ
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
La Baldufa: Enric Blasi, Emiliano Pardo, Carles Pijuan
Observacions
L'entrada no garanteix el dret a seient | La entrada no garantiza el derecho a asiento | Ticket does not guarantee the right to a seat. #Expectatives #Migració #Prejudicis #Somnis
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
45'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×