FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Història de dos personatges, exintegrants d'una antiga troup de circ en decadència des que una tempesta va malmetre la seva carpa. Ara, només queden ells dos, les ànimes més innocents i inconscients del grup; el pallasso i la música que, amb la seva carpa trencada i amb un dels camions amb què movien el circ, fan camí, per inèrcia, sense rumb, observadors d'un món canviant...

Fitxa artística

IDEA ORIGINAL: Pau Palaus ACOMPANYAMENT ARTÍSTIC: Adrian Schvarzstein PALLASSO: Pau Palaus COMPOSICIÓ MUSICAL: Artur Bogunya INTERPRETACIÓ MUSICAL EN ESCENA: Maria Soler DISSENY TÈCNIC I CONSTRUCCIÓ DE L'ESTRUCTURA: Helios Armengol DISSENY I CONFECCIÓ VESTUARI I ESCENOGRAFIA TEXTIL: Rosa Solé "La Nena de la Perla" PALETA DE COLORS: Cia. Pau Palaus i Rosa Solé ESCRIPTURA I RECTITAT POESIA: Danilo Facelli ESCRIPTURA I RECTITAT POESIA EN FRANCÈS: Claire Ducreux DIRECTOR TÈCNIC I OPERADOR: Boi Estefanell IMATGE GRÀFICA: Maria Soler IL·LUSTRACIONS: Berta Cussó Amb la complicitat de Fundació La Plana, Festival CircPicat, Festival Escena Poblenou, Societat Cultural St. Jaume Premià de Dalt, Cal Gras, Festival Kaldearte i Festival MIM AMB EL SUPORT DE FiraTàrrega

Web

www.ciapaupalaus.com

Actuacions
  • Dia 08: 21:00
  • Dia 09: 21:00
  • Dia 10: 21:00
  • Dia 11: 21:00
Espai
Espai Cia. Pau Palaus
Gènere
Circ
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
majors de 6 anys
Director
Pau Palaus Durbau
Observacions
LA LLOTJA ESTAND 44
Estrena
Idioma
No text
Durada
50'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×