FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Història de dos personatges, exintegrants d'una antiga troup de circ en decadència des que una tempesta va malmetre la seva carpa. Ara, només queden ells dos, les ànimes més innocents i inconscients del grup; el pallasso i la música que, amb la seva carpa trencada i amb un dels camions amb què movien el circ, fan camí, per inèrcia, sense rumb, observadors d'un món canviant...

Fitxa artística

IDEA ORIGINAL: Pau Palaus MIRADA EXTERNA: Adrian Schvarzstein CLOWN: Pau Palaus COMPOSICIÓ MUSICAL: Joan Bramon Mora INTERPRETACIÓ MUSICAL EN ESCENA: Maria Soler DISSENY TÈCNIC I CONSTRUCCIÓ ESPAI: Helios Armengol i Pau Palaus DISSENY I CONSTRUCCIÓ ESCENOGRAFIA: Cia. Pau Palaus DISSENY I CONFECCIÓ VESTUARI: Rosa Solé "La Nena de la Perla" PALETA DE COLORS: Rosa Solé DISSENY IMATGE: Patricia Rivera AMB EL SUPORT DE: Suport a la Creació FiraTàrrega (L) Suport Creació

Web

www.ciapaupalaus.com

Actuacions
Espai
Espai Pau Palaus
Gènere
Circ
Públic recomanat
majors de 6 anys
Director
Pau Palaus Durbau
Estrena
Idioma
No text
Durada
50'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×