FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle itinerant de carrer sense text inspirat en l'univers poètic de T.S. Eliot que expressa les ansietats humanes en un món deshumanitzat i consumista. Un dia en la vida d'un ésser humà del segle XXI. Personatges ordinaris que viuen per treballar i la vida dels quals es resumeix en el trajecte de casa a la feina. En el trist, terrorífic i grotesc món actual, el consumisme ha passat a ser la religió dominant. L'Homo Peregrinus és un ésser d'aparença humana desposseït d'emocionalitat, predictible i sense personalitat pròpia. Una crítica a l'homogeneïtat i a la deriva mercantil de la vida contemporània.

Fitxa artística

Mask concept: Spitfire Company Masks design: Joanna Jako-Sroka Stage movement and choreography: Eryk Makohon Script, music selection and stage direction: Jerzy Zon Performers: Karolina Bondaronek, Paulina Lasyk, Grayna Srebrny-Rosa, Justyna Wójcik, Marta Zo, Sawek Bendykowski, Bartek Cieniawa, Pawe Monsiel, Micha Orzyowski

Web

www.teatrkto.pl

Actuacions
  • Dia 07: 11:30
  • Dia 08: 18:00
  • Dia 09: 18:00
Espai
Pl. del Carme
Gènere
Teatre (itinerant)
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
Idioma
No text
Durada
50'

Localització de l'espai

Cerca al web

×