FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

El 2 de novembre de 1975, va aparèixer un cadàver brutalment apallissat i atropellat a Òstia. Era el cineasta, poeta i novel·lista Pier Paolo Pasolini, un intel·lectual incòmode que tenia la capacitat de mirar on no s'ha de mirar. Aquest espectacle proposa que vegem justament allò que no es vol veure, que provoca incomoditat, allò no resolt: el darrer instant de la seva vida. La peça proposa recrear l'escena del crim perquè el públic pugui observar-la des de perspectives diferents, analitzar-la i sentir-la en el propi cos, a través d'una coreografia participativa, a fi de sentir, anomenar i entendre allò que encara no té nom ni sentència.

Fitxa artística

Direcció: Marcos Morau Coreografia: Marcos Morau en col·laboració amb els intèrprets Intèrprets: Alice Bariselli, Laia Duran, Lorena Nogal, Marina Rodríguez, Manuel Rodríguez, Diego Tortelli, Sau-Ching Wong Assessorament dramatúrgic: Celso Giménez i Tanya Beyeler. Escenografia i Il·luminació: La Veronal Producció executiva: Juan Manuel Gil Galindo Assistent de producció: Cristina Goñi Adot Coproducció: La Veronal i Festival Danza Urbana Bologna. Amb el suport a la producció de TIR Danza Amb la col·laboració de ATER – Circuito Multidisciplinare dell’Emilia Romagna Amb el suport de l'INAEM - Ministerio de Educación, Cultura y Deporte de España i de l'ICEC - Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Web

www.laveronal.com

Actuacions
  • Dia 09: 18:30; 20:30
  • Dia 10: 12:00; 20:30
Espai
Cal Trepat
Gènere
Dansa
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Observacions
Espectacle sense seient que cal seguir amb uns auriculars proporcionats per la companyia. Subtítols en anglès i castellà.
Estrena
Idioma
Ita
Durada
35'

Localització de l'espai

Cerca al web

×