FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Des de 2007, la Fundación Collado Van Hoestenberghe propaga des dels escenaris una visió del món optimista i crítica a la vegada. Aquesta nova peça, que forma part del projecte "Praxis, exercicis en realisticisme", planteja repensar allò comú en un muntatge on el públic es reparteix per un gran espai buit, una mena de saló de ball després d'una festa. A través del moviment, el públic és conduït cap a una estranya catarsi col·lectiva mentre se li plantegen preguntes incòmodes i se'l convida a deixar-se afectar. Un ritual delirant que ens confronta amb el significat d'estar junts. Una reflexió en la qual el patetisme i el riure tindran efectes catàrtics irreparables. Espectacle sense seient. Públic +6 anys

Fitxa artística

IDEA Fundación Collado-Van Hoestenberghe CREACIÓ Barbara Van Hoestenberghe i Ernesto Collado amb la col·laboració de David Perez MARC FILOSÒFIC Marina Garcés ESPAI SONOR Barbara Van Hoestenberghe AJUDANT DE DIRECCIÓ David Perez DISSENY VESTUARI I CONCEPCIÓ PLÀSTICA Kati Heck ASSISTENT DE VESTUARI Tina Schott CONFECCIÓ NINOT Alejandro Lorenzo i Carmen Triñanes ESPAI I DISSENY IL·LUMINACIÓ Cube.b.z. ASSESSORAMENT DE MOVIMENT Pere Faura MIRADA EXTERNA Piero Steiner MÚSICA Boléro, de Maurice Ravel (© Nordice B.V. / Redfield B.V. Administrat per Editions Durand) PRODUCCIÓ Elise Garriga /Agente129 ASSESSORAMENT PRODUCCIÓ Montse Prat DISTRIBUCIÓ Iva Horvat /Agente129. Espectacle produit per Sismògraf Olot, Festival Grec, El Graner, FiraTàrrega i Centre d'Arts Santa Mònica. Amb la col·laboració de Factoria de les Arts de Banyoles

Web

http://fundacioncolladovanhoestenberghe.wordpress.com/

Actuacions
  • Dia 09: 17:00; 22:00
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Noves dramatúrgies
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Ernesto Collado
Observacions
Espectacle sense seient. Públic +6 anys
Estrena
No
Idioma
Multi
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×