FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Companyia xilena que posa la seva mirada artística en les fractures socials i en la marginació i que el 2013 ja va portar a Tàrrega l'espectacle «El otro». En aquesta nova producció aborda el fenomen de la immigració i la supervivència en el context d'un món desigual i entestat en un creixement sense límits. Un mosaic d'històries íntimes que invoca un paradís de mons imaginaris on tothom podria ser allò que desitja. Cossos que afronten la manca d'oportunitats, el desarrelament, la festa, l'amor i la solitud. ESPECTACLE PROGRAMAT DINS EL FOCUS XILE 2016

Fitxa artística

INTÈRPRETS Luz Jiménez, Paola Lattus, Ema Pinto, José Soza, Rodrigo Velásquez, Manoj Mathay, Cristian Flores ASSISTENT DE DIRECCIÓ Francisco Medina DISSENY ESPAI I VESTUARI Catalina Devia INVESTIGACIÓ Pía Gutiérrez, Valentina Cortinez, Katharina Eitner DISSENY IL·LUMINACIÓ Ricardo Romero DISSENY SO Jaime Muñoz DISSENY GRÀFIC Alejandro Délano PREMSA Lorena Álvarez VIDEO Juan Francisco González FOTOGRAFIA Paz Errázuriz PRODUCCIÓ Lorena Ojeda, Francesa Ceccotti. Projecte en coproducció amb Iberescena

Web

http://teatroninoproletario.cl

Actuacions
  • Dia 08: 21:00
  • Dia 09: 18:00; 21:30
  • Dia 10: 11:30
Espai
Cal Trepat
Gènere
Site Specific
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Luis Guenel Soto
Estrena
Idioma
No text
Durada
75'
País
Xile

Localització de l'espai

Cerca al web

×