FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Tres exaltats surten a escena amb la mateixa passió que desprèn el rock salvatge i la poesia ardent del disc «Horses» de Patti Smith. En un esclat d'acrobàcies intenses, celebren la llibertat amb un fons de música rock. Cada segon és perfecte. Cerquen el límit, la bellesa espontània de l'imprevist, i flirtegen amb el risc. Un espectacle que connecta el circ polimòrfic i pluridisciplinari amb la cultura underground dels anys 60 i 70. Una peça estimulant que vol exprimir la intensitat de cada moment de vida.

Fitxa artística

INTÈRPRETS Sara Desprez, Emiliano Ferri, Angelos Matsakis, Albin Warette POSADA EN ESCENA Albin Warette DISSENY DE LLUMS Nicolas James TÈCNIC Nicolas James VESTUARI Chloé Fournier SO Ludovic Kierasinski VEU FEMENINA Danièle Marchais VEU MASCULINA Vincent Pelletier ESCENOGRAFIA David Tondeux i Franck Dubreuil DISSENY GRÀFIC We Where Heroes VIDEO Chaproduction DIFUSIÓ FRANÇA Emile Sabord Production DIFUSIÓ ESPANYA AlterCircus ADMINISTRACIÓ Guillaume Cornu COPRODUCCIÓ Pôle Régional des Arts du Cirque, Cité du Cirque du Mans, Festival Les Elancées, Régie Culturelle Scènes & Cinés, les Baltringos (72), Ville d’Evron RESIDÈNCIES Théâtre La Colonne, La Palène, La Graineries fabrique des Arts du Cirque et de l’itinérance, Le Carré Scène Nationale du Pays de Château-Gontier, La Gare a Coulisses, Ecole de Cirque Mimulus, Compagnie Chien de Cirque, EdilFerri SPA, Bastid’art AMB EL SUPORT DE Conseil Régional des Pays de la Loire, Direction Régionale des Affaires Culturelles (DRAC) des Pays de la Loire, La Ville du Mans, Spedidam, Créavenir

Web

http://cirque-exalte.com

Actuacions
  • Dia 09: 23:30
  • Dia 10: 23:30
Espai
E. La Maleta
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Albin Warette, Sara Desprez, Emiliano Ferri, Angelos Matsakis
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
45'

Localització de l'espai

Cerca al web

×