FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Inspirada en l’univers de la pel·lícula «L’arbitro» de Paolo Zucca, aquesta peça coreogràfica posa en diàleg la dansa contemporània i el futbol. 5 ballarines, 5 futbolistes i 1 àrbitre sobre una pista posen en evidència les semblances i les diferències entre les dues disciplines. Una reflexió sobre les necessitats i les prioritats de l’ésser humà. Passió i humor, força i sensibilitat, animalitat i sofisticació es confronten en una partida en la qual els protagonistes i els espectadors es juguen la vida sobre el terreny de joc. LABORATORI DE MOVIMENT FIRATARREGA 2015. Accés recomanat pel Pg. de Simó Canet

Fitxa artística

Coreografia: Vero Cendoya Intèrprets: Sarah Anglada, Dory Sanchez, Lu Arroyo, Linn Johansson, Naima Molina Johansson, Natalia d’Anunzzio, Naima Molina Johansson, Gastón la Torre, Alik Santiago Cordech, Babou Cham, Reynaldo Zerpa, Adrian Nieto, Mikel Fiol Direcció musical: Adele Madau Interpretació musical: Adele Madau + Diga'ls-hi Inquiests + Cor Àuria i Cor de Cambra Absis Assistent de direcció i moviment: Gema Díaz Vestuari: Kike Palma Alumna en practiques: Drolma Conejero Administració: Joan Fabregat Producció i distribució: Isabel Bonilla

Web

http://verocendoya.wix.com/lapartida

Actuacions
  • Dia 11: 22:00
  • Dia 12: 22:00
  • Dia 13: 19:00
Espai
St. Eloi - Pla del dipòsit
Gènere
Multidisciplinar
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Verónica Cendoya
Estrena
Idioma
Cast
Durada
70'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×