FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

T’has girat mai per veure la cara del públic durant un espectacle? "Most of all you’ve got to hide it from the chicks" vol que contactis amb la teva pròpia experiència artística. Basada en la pregunta 'Què volen i viuen els nens quan van al teatre?', la Mrs. Robinson i el Grup de Pollastres Rebels han estat treballant per a acompanyar-te en aquest camí. Aquests pollastres han vingut a muntar un "pollo" a l’statu quo artístic, per tal que artistes i adults callem i escoltem! Mitjançant tallers amb diversos Grups de Pollastres Rebels hem creat aquesta experiència teatral desitjant fer créixer el nostre galliner. Tanqueu el bec i els vostres ulls, deixeu-vos anar i sobretot, no intenteu amagar res als pollastres... ells ho saben tot. LABORATORI DE CREACIÓ FIRATÀRREGA 2015. Espectacle sense seient. No habilitat per a persones amb la mobilitat reduïda. Públic: +6

Fitxa artística

Mrs. Robinson: Carla Rovira Pitarch Grup de Pollastres Rebels: Repartiment en curs Idea Original: Carla Rovira Pitarch Realitzador audiovisual: Erol Ileri Vestuari: Cris Ayala Assessorament pedagògic: Glòria Jové i Mireia Farrero Producció i distribució: Mònica Pérez/ Antic Teatre Realització audiovisual i ajudantia de projecte: Erol Ileri, Marina Rojo. Companyia seleccionada al programa Suport a la creació 2015 FiraTàrrega. Una producció Antic Teatre amb la col·laboració de Teatre Auditori de Granollers

Web

https://mrsrobinsongallina.wordpress.com

Actuacions
  • Dia 11: 12:00 (ang); 17:00 (cast)
  • Dia 12: 13:00 (ang); 17:00 (cast); 21:00 (cat)
  • Dia 13: 12:00 (ang); 17:00 (cat)
Espai
Arxiu Comarcal
Gènere
Performance
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Carla Rovira Pitarch
Observacions
A partir de 6 anys
Estrena
Idioma
Multi
Durada
60'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×