FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Espectacle de dansa amb un rerefons molt lúdic que busca la participació del públic. Plantejat com un videojoc en viu, els espectadors dirigeixen una seqüència narrativa dels esdeveniments protagonitzats per quatre ballarins i un músic. Un diàleg que posa en joc la interacció en un procés creatiu. Una posada en escena de carrer que reflexiona sobre la construcció i la recepció d’una peça coreogràfica contemporània.

Fitxa artística

Direcció: Margherita Bergamo (Les filles Föllen) i Barbara Wysoczanska (DF Dance Theatre) Assistència de dramatúrgia i direcció d’actors: Carles Bigorra Intèrprets: Magdalena Smigasiewicz, Barbara Wysoczanska, Marina Cardona Saleta, Margherita Bergamo Violoncel: Andrzej Skwarek Disseny de so i operador: Carles Rigual Martí Producció: Les filles Föllen’s Entertainment. Espectacle coproduït per FiraTàrrega, festival TNT i 28.Ulica International Street Theatre Festival de Cracòvia (Polònia), amb la col·laboració de Culture.pl. La Llotja, estand 25

Web

www.lesfillesfollen.com

Actuacions
  • Dia 12: 17:00
  • Dia 13: 12:00
  • Dia 14: 11:00
Espai
Pl. Major

Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Margherita Bergamo i Barbara Wysoczanska
Estrena
Idioma
Multi
Durada
30'

Localització de l'espai

Cerca al web

×