FiraTàrrega. Teatre al carrer

Mercat de Paradistes

Aquest mercat té lloc coincidint amb la celebració de FiraTàrrega a l'espai de La Fassina, al costat de l'estació d'autobusos de Tàrrega. Hi trobaràs productes de proximitat que responen a criteris com la manufactura, la qualitat o l'originalitat.

Subscripció al newsletter

Si ets paradista i vols rebre informació periòdica sobre l'organització d'aquest Mercat, llegeix la política de proteció de dades i envia un correu electrònic amb les teves dades (nom, email i producte) a recursos(ELIMINAR)@tarrega.cat.

Protecció de dades La Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega és el responsable de les dades recollides, que seran tractades d'acord amb allò que disposen el Reglament UE 2016/679 de 27/04/2016 de Tractament de Dades Personals (RGPD) i la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals. Finalitat Les dades s'utilitzaran per a la subscripció al butlletí informatiu del Mercat de Paradistes. Durada Es conservaran mentre s'organitzin aquestes activitats i no manifestis el desig de cancel·lar la subscripció. Comunicació No es comunicaran a terceres parts, llevat d'obligació legal. Perfils El titular pot aplicar tècniques d'anàlisi de perfils per oferir-te continguts que siguin del teu interès. Drets Tens dret a retirar el teu consentiment en qualsevol moment i pots accedir, demanar la portabilitat o la supressió de les dades, així com limitar o bé oposar-te al seu tractament mitjançant una comunicació a recursos(ELIMINAR)@tarrega.cat. Dades del titular Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega · NIF V25203530 · Av. de Josep Trepat i Galceran, s/n · 25300 Tàrrega · info(ELIMINAR)@firatarrega.com Autoritat de control Autoritat Catalana de Protecció de Dades

Mercat de paradistes

Cerca al web

×