FiraTàrrega. Teatre al carrer

La Fassina - Mercat Urbà

Aquest mercat urbà té lloc coincidint amb la celebració de FiraTàrrega i en un indret molt cèntric, al costat de l'estació d'autobusos de Tàrrega. Hi trobaràs productes de proximitat que responen a criteris com la manufactura, la qualitat o l'originalitat.

Paradistes

Per sol·licitar una parada a La Fassina - Mercat Urbà heu de llegir i acceptar el Reglament i enviar emplenada la Sol·licitud de Parada, juntament amb la resta de documentació demanada. L'organització us comunicarà si heu estat acceptats.

La informació relativa al Mercat de 2018 estarà disponible properament.

Subscripció al newsletter

Si ets paradista i vols rebre informació periòdica sobre l'organització d'aquest Mercat, envia un correu electrònic amb les teves dades (nom, email i producte) a recursos(ELIMINAR)@tarrega.cat.

Protecció de dades. Les vostres dades seran incloses al fitxer de subscriptors del newsletter del Mercat La Fassina amb la finalitat que rebeu informació periòdica sobre l'organització del mercat. FiraTàrrega tractarà aquestes dades d'acord amb la normativa europea de protecció de dades de caràcter personal. Per a qualsevol modificació, oposició o cancel·lació de les vostres dades podeu enviar un correu a recursos@tarrega.cat.

Mercat de paradistes

Cerca al web

×