FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Peça de dansa contemporània i música electrònica que replanteja la dansa tradicional popular del contrapàs des d'una visió actual, personal i subjectiva, amb una mirada en clau de gènere. El contrapàs es ballava a Catalunya fins al segle XIX, inicialment en context litúrgic, i sembla que va ser el precursor de la sardana. Àer reflexiona sobre l'origen i l'execució d’aquesta dansa de caràcter solemne, interpretada originalment, segons els experts, únicament per homes.

Fitxa artística

IDEA I DIRECCIÓ: Laia Santanach COREOGRAFIA: Laia Santanach, en col·laboració amb els intèrprets BALLARINS: Anna Hierro, Laia Santanach i Mario G. Sàez COMPOSICIÓ MUSICAL: Carlos Martorell ASSESSORAMENT COREOGRÀFIC: Sonia Gómez ASSESSORAMENT CONTRAPÀS: Lali Mateu, Carles Mas, Àngel Marginedes i Pilar López Arcos VÍDEO: Ignasi Castañé FOTO: Nora Baylach VESTUARI: Maria Sala de Buen DISSENY IL·LUMINACIÓ: Joana Serra PRODUCCIÓ: El Climamola, Marine Budin i Mara Maso DISTRIBUCIÓ: Godlive Lawani: Stane-pam SUPORTS: Generalitat de Catalunya, Sismògraf, Dansàneu, Ésdansa, Fira Mediterrània de Manresa, Diputació de Barcelona i Centre cívic de la Barceloneta. Espectacle programat dins el Circuit Nòmada de FiraTàrrega.

Web

https://www.laiasantanach.com/

Actuacions
Gènere
Dansa
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Laia Santanach
Observacions
15/05/2021 Balaguer (balaguer.cat) 26/06/2021 Corbera d’Ebre (nilak.cat) 30/07/2021 L’Espluga de Francolí (museuvidarural.cat)
Estrena
Idioma
No text
Durada
25'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Cerca al web

×