FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Magí Serra i Anamaria Klajnšček presenten Cossoc, un duet de dansa i equilibris concebut per a integrar-se amb l’entorn. Una coreografia hipnòtica plena d'imatges suggerents del que poden fer dos cossos en equilibri constant. Un moviment de recerca sobre la complexitat i la simplicitat d'una relació. Una finestra d'observació i curiositat per a l'espectador, en la frontera entre l'espai públic i l’espai privat.

Fitxa artística

CREACIÓ, DIRECCIÓ I INTÈRPRETS: Magí Serra i Anamaria Klajnscek COMPOSITOR: Santi Careta FOTO: Nora Baylach VÍDEO: Ignasi Castanyer PRODUCCIÓ: ElClimaMola COPRODUCCIÓ: FiraTàrrega, El Graner Centre de Creació, Centre de Creació Roca Umbert. SUPORTS: La Visiva, C.C. la Barceloneta, Danseu Festival AGRAÏMENTS: Roser López Espinosa, Joana Serra, Urša Sekirnik i Adrià Pinar. Espectacle inclòs a Suport a la Creació 2020 i programat dins el Circuit Nòmada de FiraTàrrega.

Web

www.cossoc.org

Actuacions
Gènere
Dansa
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Magí Serra Forasté & Anamaria Klanjscek
Observacions
02/05/2021 Vilanova de Bellpuig (viladona.cat) 16/07/2021 Monestir de les Franqueses. Balaguer (espaisnaturalsdeponent.cat)
Estrena
Idioma
No text
Durada
50'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Cerca al web

×