FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dimecres, 15 de de juliol de 2015

Moritz Dóna la Talla

Cerveses Moritz dóna suport al Magatzem d'Aliments Solidaris de Tàrrega amb la campanya Dóna la Talla, que promociona la recollida de productes per a les famílies més necessitades del municipi

La iniciativa, que es desenvolupa per segon any consecutiu, regalarà a tots els participants una samarreta exclusiva amb la imatge de FiraTàrrega 2015, a canvi de presentar 3 xapes Moritz i 3kg de productes

Tàrrega. 15 de juliol de 2015 - Dóna la talla és la campanya solidària de cerveses Moritz que té com a objectiu promocionar la col·laboració al Magatzem d'Aliments Solidaris i que arrenca a partir del dia 15 de juliol. Moritz, patrocinador oficial de FiraTàrrega des de fa 4 anys, segueix invertint en la seva vessant social i cultural i inicia per segona vegada una acció solidària amb la ciutat de Tàrrega i la Fira que romandrà activa fins al dia 13 de setembre.

Dóna la talla premia amb una samarreta exclusiva tots els participants que aportin al magatzem d'aliments solidaris 3 kg de productes de primera necessitat (com ara llet i productes d'higiene personal) i presentin 3 xapes de qualsevol de les varietats de l'ampolla de cervesa: Moritz, Moritz Epidor o Aigua de Moritz. La imatge de la samarreta està inspirada amb la imatge de FiraTàrrega 2015. Tots els interessats en participar en aquesta acció podran presentar els productes i les xapes a les oficines de FiraTàrrega, a la Biblioteca Comarcal, Cafeteria Ateneu o al Bar Gat del Rosal (Associació Alba). Un cop iniciat l'esdeveniment el bescanvi es farà únicament al punt d'informació de FiraTàrrega (Pl. del Carme, s/n).

L'empresa Moritz, patrocinadora de FiraTàrrega des de 2012, continua invertint en iniciatives solidàries i de suport social a través dels seus col·laboradors més habituals i la seva implicació amb el banc d'aliments de la ciutat. Altres iniciatives ja consolidades amb el treball comú de Moritz i FiraTàrrega és el Premi Moritz FiraTàrrega a la millor estrena d'arts escèniques de carrer i no convencionals, que aquest any arriba a la seva quarta edició. Aquest guardó premia les propostes més innovadores i avesades a la investigació i a la recerca d'arts escèniques dins de la programació de la Fira.

El Magatzem d'Aliments Solidaris de Tàrrega és un servei de titularitat municipal, adscrit  a  la  Regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament de Tàrrega, en el qual participa també la Creu Roja Urgell a través d'un conveni renovable anualment. El projecte ofereix ajuda alimentària a una mitjana de 130 famílies cada mes, alhora que lluita contra el malbaratament d'aliments i promou l'aprofitament del menjar. La majoria de productes que reparteix el Magatzem d'Aliments Solidaris prové del Banc dels Aliments de Lleida, donacions de comerços targarins i recaptes. Moritz s'uneix a la causa amb aquesta nova campanya que ha de servir per aconseguir una major recollida d'aliments i per sensibilitzar la població de les necessitats de les famílies més vulnerables de la ciutat. 

Cartell de la campanya

Cerca al web

×