FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dijous, 4 de de juny de 2015

FiraTàrrega impulsa Fresh Street, el primer Seminari Europeu per al Desenvolupament de les Arts de Carrer

Fresh Street #1, del 9 a l'11 de setembre de 2015

Tàrrega, 4 de juny de 2015. Del 9 a l'11 de setembre les arts de carrer d'Europa es reuneixen a Catalunya en la primera trobada conjunta del sector: Fresh Street, el primer seminari europeu per al Desenvolupament de les Arts de Carrer. 

Organitzat conjuntament per FiraTàrrega i la xarxa Circostrada, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Institut Ramon Llull i Acción Cultural Española l'esdeveniment preveu reunir més de 200 operadors culturals claus (professionals, artistes, gestors de polítiques culturals, crítics i premsa) per dibuixar un panorama general del sector a l'Europa d'avui i reflexionar sobre com podem imaginar les Arts de Carrer del demà.

El seminari inclourà col·loquis, taules de treball i un programa artístic, per fomentar la reflexió i l'intercanvi de coneixements entre els participants. L'objectiu principal és establir un diagnòstic i elaborar recomanacions per a l'estructuració i el desenvolupament de les Arts de Carrer a Europa.

L'activitat es podrà complementar els dies 12 i 13 de setembre amb la programació artística de FiraTàrrega 2015, en l'edició més Europea que mai.

Circostrada - Xarxa Europea per a les Arts de Carrer i el Circ -amb més de 10 anys d'experiència i més de 70 membres, juga un paper catalitzador clau en l'àmbit europeu en reunir professionals, artistes, responsables polítics i investigadors de tot Europa per al desenvolupament de les Arts de Carrer.

Organitza CIRCOSTRADA ' HORS LES MURS ' FIRATÀRREGA Amb el suport de ' DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA ' INSTITUT RAMON LLULL ' ACCIÓN CULTURAL ESPAÑOLA (AC/E) '  INSTITUT FRANÇAIS ' Amb la col·laboració de MORITZ ' NAU IVANOW Amb el finançament del PROGRAMA EUROPA CREATIVA DE LA UNIÓ EUROPEA

La inscripció es gratuïta. El programa i l'acreditació ja estan disponibles.

Cerca al web

×