FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Divendres, 5 de de juny de 2015

La Cia. Vero Cendoya proposa un diàleg entre el futbol i la dansa contemporània a La Partida

La companyia catalana busca la convivència i el diàleg artístic entre dues disciplines radicalment diferents pel que fa al missatge però molt semblants en la forma.

Tàrrega, 5 de juny de 2015. El Programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega continua oferint una mostra dels treballs de les companyies seleccionades. El quart assaig obert de la cinquena edició del programa és el de la companyia de dansa Vero Cendoya amb La Partida.

El muntatge planteja dubtes al voltant de dues disciplines aparentment distants, el futbol i la dansa, però amb una fisicalitat que les uneix. És el "gol" que marca la diferència? O són les regles del joc el que fan més accessible i entenedor el futbol per al gran públic? Com podem fer que el llenguatge contemporani sigui més proper? Aquestes preguntes porten a reflexionar sobre les necessitats de l'ésser humà i les seves prioritats.

LA PARTIDA

Inspirada en l'univers de la pel·lícula L'arbitro de Paolo Zucca, aquesta peça coreogràfica posa en diàleg la dansa contemporània i el futbol. 5 ballarines, 5 futbolistes i 1 àrbitre sobre una pista mostren les semblances i les diferències entre les dues disciplines. Un espectacle en forma de partida que busca la conjugació de l'art i la fisicalitat pura, la passió i l'humor, la força i la sensibilitat, l'animalitat i la sofisticació. Una reflexió sobre la vida en 70 minuts de partida

COMPANYIA VERO CENDOYA

La Partida és el vuitè espectacle de la companyia impulsada per Vero Cendoya, ballarina i coreògrafa,  que inicia la seva trajectòria amb Bodegones del Alma l'any 2009. Cendoya combina la seva faceta de ballarina amb la de pintora i il·lustradora i és col·labora habitual de la Cia. Sol Picó així com d'intèrpret a videoclips i muntatges teatrals.

Residència a Tàrrega del 8 al 12 de juny de 2015.

Assaig obert: divendres, 12 de juny Hora: 22h Espai: St Eloi - Pla del Dipòsit Públic: Tots els públics Aforament limitat Reserves al 973 310 854.

Cerca al web

×