FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dijous, 7 de de maig de 2015

Creix la col·laboració entre Foment Targarí i FiraTàrrega amb el patrocini del Programa de Suport a la Creació 2015

El nou acord entre les dues entitats dóna visibilitat a la col·laboració abans de la celebració de la Fira als comerços i serveis associats

Tàrrega, 7 de maig de 2015. El nou acord global de patrocini subscrit entre FiraTàrregaFoment Targarí, associació de Comerços i Serveis de Tàrrega, té un dels seus principals pilars en el patrocini del Programa de Suport a la Creació 2015. D'aquesta manera, el suport del comerciants de la ciutat al projecte de la Fira esdevé permanent i té l'objectiu de generar sinergies complementàries entre les dues entitats al llarg de tot l'any.

Més enllà dels quatre dies de setembre, FiraTàrrega té una clara voluntat d'incidir en els processos de renovació creativa a través de l'acompanyament a artistes emergents des de la primavera, mitjançant estades de treball a Tàrrega entre els mesos d'abril i agost per donar forma als seus espectacles. Foment Targarí és el col·laborador perfecte per aquest programa: per la clara vinculació amb la ciutat que té la iniciativa, perquè els valors que vol mostrar FiraTàrrega (creativitat, professionalitat, qualitat, espai de referència, promoció territorial, marca i motor) són també els que mouen l'associació i perquè s'allarga durant sis mesos, propiciant així accions al carrer i repercutint en l'ambient general de la ciutat.

Els comerços associats es faran ressò d'aquesta col·laboració i es veuran beneficiats d'accions especials relacionades amb el Programa de Suport a la Creació i d'altres més centrades en els dies que té lloc FiraTàrrega i com a membres del seu Club dels Mecenes. Els membres d'aquest Club, format per empreses i entitats, disposen d'un paquet d'entrades que els permet convidar amics o clients a Tàrrega per veure a banda de l'ambient, els espectacles programats. Disposen també d'acreditacions per entrar al Club Lleida Qualitat un espai agradable, amb música i àpats informals al centre de Tàrrega, amb entrada restringida a professionals i personal acreditat. Pertànyer al Club del Mecenes comporta també, una sèrie d'avantatges per a l'empresa a nivell d'imatge.
 

Cerca al web

×