FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Divendres, 13 de de març de 2015

La imatge de FiraTàrrega 2015, una evocació de la realitat escènica actual

El gironí Marc Vicens, després de 4 anys de col·laboració amb la Fira, presenta la seva última proposta formada per 3 versions de cartell il·lustrats

Tàrrega - 13 de març de 2015. Amb quatre anys de col·laboració a l'esquena, Marc Vicens -dissenyador gràfic i il·lustrador gironí- i FiraTàrrega presenten la imatge 2015 de la Fira que tindrà lloc del 10 al 13 de setembre a la ciutat de Tàrrega. Després de presentar en el disseny de l'edició passada 300 protagonistes que van donar forma a 300 cartells, Vicens proposa enguany tres versions de cartell il·lustrades que plantegen una relectura del món cultural i escènic.

Vicens planteja en aquest projecte l'evidència del conflicte cultural en l'actualitat. La unió d'elements impossibles i la presència de la bidireccionalitat constant reflexiona sobre el paradigma cultural actual i plasma d'una forma molt evident la discordança entre organismes d'un mateix sector. La nova imatge fa al·lusió al panorama escènic a través d'elements dissonants que evoquen al transgènere i a la diversitat de disciplines, un eix bàsic de FiraTàrrega.

FiraTàrrega planteja amb aquesta proposta la importància d'una relectura de les arts escèniques, l'acceptació d'una cultura híbrida i l'adaptació als nous panorames culturals. 

Cerca al web

×