FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Divendres, 12 de de setembre de 2014

FiraTàrrega inicia avui la intensitat de la seva programació

Avui comença la programació de FiraTàrrega, amb més 80 espectacles que arranquen a les 10:30 del matí i tindran lloc fins a les 2:30 del vespre

Tàrrega, 12 de setembre de 2014. FiraTàrrega inicia avui des de les 10:30 el primer dia intens de programació. Després de començar ahir al vespre amb l'espectacle The Blind de la companyia polonesa Teatr KTO i un concert de la Troba Kung-Fú, avui la Fira arranca amb una vuitantena d'espectacles que es podran veure fins a les 2:30 de la nit. La Fira va començar ahir amb més de 2.500 entrades venudes en la venda anticipada i quatre espectacles aforaments reduïts que ja tenen les entrades exhaurides.

Entre l'amplíssima oferta, el públic que vulgui acostar-se a Tàrrega trobarà l'estrena absoluta de Mesa para dos, del col·lectiu co.LABse, liderat per Sergi Estebanell, que ha fet residència a Tàrrega dins del Programa de Suport a la Creació i que presentarà el seu restaurant carregat d'improvisació i interacció amb el públic que es podrà veure a les 11 del matí a la Plaça Major. Una altra estrena serà Ti-Tlan, de la Cia Teatro de Calle de Monterrey, un espectacle itinerant dirigit per la companyia catalana Los Galindos que s'inicia a la Plaça del Carme a les 18h. Els també mexicans Teatro de Arena seran al poliesportiu per presentar La velocidad del zoom del horizonte, a les 17h, en un espectacle de ciència-ficció bastit des de la simplicitat escènica. A les 18:30 s'estrenarà també Chicken Legz, l'espectacle de circ de la companyia Animal Religion que té lloc en una granja, en què els animals esdevenen part de l'espectacle. A la mateixa hora, la Plaça de les Nacions rebrà a les 19:30 els belgues 15Feet6, que oferiran el seu espectacle de circ Dinamyte & Poetry. Al vespre, Guillem Albà & The All In Orchestra presentarà el seu espectacle festiu i boig Marabunta a l'Espai Moritz, situat al Reguer.

Demà s'estrenen també dos espectacles molt especials per la Fira, en què s'ha comptat amb la complicitat d'habitants de Tàrrega: per un costat, la companyia Amantis presentarà Som a les 20h, un espectacle en què ha comptat amb la col·laboració de membres de l'associació Alba, organització targarina que treballa per millorar la vida de persones amb discapacitat. Per altra banda, també a les 20h, la companyia de Martin Boross StereoAkt, presenta Close encounters of the different kind, que compta amb la col·laboració de l'Oficina d'Acció Social i Ciutadania de l'Ajuntament de Tàrrega que ha possibilitat la recerca de ciutadans nouvinguts a Tàrrega per a la seva participació com a actors no professionals per fer possible l'espectacle.  

The Blind de Teatr KTO ©Martí E. Berenguer

Cerca al web

×