FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dimecres, 3 de de setembre de 2014

Set vivències de FiraTàrrega a les xarxes socials

Les #FiraTàrrega Voices són set persones amb criteri cultural i amb perfils actius a les xarxes que oferiran la seva visió dels espectacles i l'ambient a Tàrrega 

Tàrrega, 3 de setembre de 2014. FiraTàrrega ha convidat una sèrie d'ambaixadors culturals que donaran la seva visió de la fira a les xarxes. A través de Twitter, Instagram, Facebook i blogs, les #FiraTàrrega Voices seran els encarregats de retransmetre experiències, vivències, recomanacions i mirades de la Fira a través de les xarxes socials.

Els perfils escollits tenen una relació estreta amb la cultura, i són persones dinàmiques a les xarxes. Entre ells, s'hi troben Leti Rodríguez, responsable del màrqueting de les xarxes socials de Moritz, i Clara Narvión, periodista de TimeOut Barcelona. La Fira comptarà amb la col·laboració de dos periodistes més, tots ells especialitzats en arts escèniques: Maite Guisado, de TVE, i Manuel Pérez, director d'Entreacte, coordinador del portal recomana.cat i autor al blog Retaule de les Meravelles.

També hi haurà representació targarina, amb Jaume Ramon, periodista d'esports de Catalunya Ràdio i membre de l'associació local AGRAT de Tàrrega per un costat; i per altra banda el periodista Josep Maria Ganyet, etnògraf cultural, professor de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra i empresari a Mortensen.

La setena de les veus de Tàrrega serà internacional: Isabel Brummer, d'Holanda, és coordinadora d'un projecte amb 15 estudiants de l'Escola de Comunicació & Media d'INHolland, Universitat de Ciències Aplicades de La Haia. El grup en pes transmetrà les seves impressions a través del compte de Twitter @INHonthespot.

Les # FiraTàrrega voices

Clara Narvion. Periodista i addicta al teatre, la música i qualsevol sarau que passi a la Barcelona. Forma part de l'equip de Time Out Barcelona, on afirma passar feliçment les hores.

TW|IG @claranarvion

Isabel Brummer. Coordinadora d'un projecte amb 15 estudiants de l'Escola de Comunicació & Media d'INHolland, Universitat de Ciències Aplicades de La Haia (NL) que té l'objectiu de promocionar FiraTàrrega a les xarxes socials. Volen ser els ulls i les orelles dels internautes europeus interessats en les arts escèniques.

TW| @INHonthespot

Jaume Ramon. Targarí, periodista i amant de les xarxes socials. Treballa a @LaTdP i forma part part d'@AgratTarrega, entitat que ha revolucionat la ciutat i la ciutadania. Es declara fan de @FiraTarrega des dels 0 anys.

TW|IG @jaumeramon6

FB| facebook.com/jaume.ramon

Josep M. Ganyet. Etnògraf digital, professor de Comunicació Audiovisual a la UPF i empresari a Mortensen. Col·labora en ràdio i televisió i és agitador en mitjans socials.

TW|IG @ganyet

http://ganyet.com

Leti Rodríguez. Letibop, SMM a Moritz. Es declara apassionada de la música, la lectura, l'art, la fotografia i tot el que tingui relació amb la cultura i la diversió.

TW|IG @letibop

FB| facebook.com/leti.rodriguez

Maite Guisado

Especialista en arts escèniques a TVE, i incondicional de la fira. Difusora.

FB|facebook.com/dolce.fulmine

Manuel Pérez

Periodista. Director del digital @Entreacte_ i coordinador d @Recomana_, entre d'altres. També escriu al blog Retaule de Meravelles.

TW|IG @ManelPiM

http://retauledemeravelles.blogspot.com

Cerca al web

×