FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dimecres, 20 de d’agost de 2014

FiraTàrrega i el comerç targarí estrenyen vincles amb un acord de col•laboració que arriba als 12 anys

Les botigues del Foment Targarí proposen una nova campanya, Fira't per la fira, amb el repartiment de butlletes per rascar als clients, que podran ser obsequiats amb premis de FiraTàrrega

Tàrrega, 20 d'agost de 2014 - Un any més, Foment Targarí Associació de Comerciants de Tàrrega, que agrupa uns 200 establiments associats, continua reforçant la seva vinculació amb FiraTàrrega com una eina principal de dinamització econòmica, comercial i turística de la ciutat. L'alcaldessa de Tàrrega i presidenta del Consell d'Administració de FiraTàrrega, Rosa Maria Perelló, i el nou president de Foment Targarí, Antoni Figueras, han renovat el conveni de col·laboració que vincula les dues institucions des de ja fa 12 anys consecutius.

Aquest any, la col·laboració es materialitza en una nova campanya, "Fira't per la fira", acció per la qual els comerços associats repartiran butlletes per rascar que amaguen entrades gratuïtes, vals 2x1, programes i marxandatge de FiraTàrrega.  A més, dins del marc de la col·laboració, Foment Targarí és un cop més membre premium del Club dels Mecenes de la Fira.

Entre els objectius d'aquesta relació destaca la voluntat de vincular el comerç de Tàrrega amb la celebració de FiraTàrrega, creant sinèrgies i complicitats entre establiments, l'Associació i la Fira. També, mitjançant aquest acord, es vol aconseguir atraure clients als establiments associats a Foment Targarí i oferir avantatges directes als seus clients, així com promoure l'obertura dels comerços durant els dies de la Fira (enguany, de l'11 al 14 de setembre).

D'aquesta manera, Foment Targarí aprofita les sinèrgies que aporta la celebració d'un esdeveniment cultural com la Fira, que compta cada any amb milers de visitants i que té una indiscutible projecció en tots els àmbits per a la ciutat.

El Regidor de Governació, Promoció Econòmica i Fires, Carles Pascual, l'alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, el president de l’Associació de comerciants de Tàrrega Foment Targarí, Antoni Figueras i el gerent de FiraTàrrega, Oriol Martí

Cerca al web

×