FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dilluns, 11 de d’agost de 2014

Tres espais del Programa Empresa complementaran la programació oficial de FiraTàrrega 2014

Un total de 29 companyies formen el Programa Empresa, que compta amb la participació directa de l'empresa privada en tres espais: ADGAE, La Maleta dels Espectacles i 23 Arts

Tàrrega, 11 d'agost de 2014 - FiraTàrrega aposta per la participació directa de l'empresa privada per tal de  dinamitzar el sector. És per això que, un any més, tres espais amb programació dels dies de la Fira estan gestionats per tres ens privats: ADGAE (Associació de Distribuïdors d'Arts Esèniques de l'Estat espanyol), la distribuïdora La Maleta dels Espectacles i 23 Arts, empresa de management i creació d'espectacles.

Aquest apartat de la programació, anomenat Programa Empresa, s'ha dissenyat amb la voluntat que els espectacles que en formen part siguin complementaris als que inclou la Secció Oficial. En concret, les 29 companyies que participen al Programa Empresa de FiraTàrrega 2014 es dirigeixen sobretot al públic familiar i a aquell que busca espectacles de carrer purament lúdics, frescos, alegres, que els permetin passar una bona estona. De les companyies que en formen part, n'hi ha 8 de procedència catalana, 12 de la resta de l'estat (de 5 comunitats diferents: Andalusia, Euskadi, València, Múrcia, Aragó) i 9 més d'internacionals, vingudes d'Itàlia, França, Argentina, Gran Bretanya.

Cada un dels espais tindran també presència en l'apartat professional de FiraTàrrega, amb el seu propi estand a La Llotja, Tàrrega:

  • L'Espai ADGAE, gestionat per l'associació de distribuïdors d'arts escèniques de l'Estat espanyol, que es dedica principalment als espectacles per a públic familiar i juvenil. La seva és una selecció de propostes de carrer per a nens basada en l'animació. L'Espai ADGAE proposa un seguit d'espectacles que se centraran en el teatre infantil, el clown,  cabaret, la dansa, la màgia i el circ. Aquests espectacles ens arribaran de la mà de 10 companyies procedents de Catalunya i d'arreu d'Espanya: El Teatre del Temple, EQM, Outsizers, Civi Civiac, Nacho Vilar Prod., MiniMusic, Xa! Teatre, Ytuquepintas, Melomans i Click Clowns.
  • L'Espai ADGAE estarà ubicat a l'Institut Manuel de Pedrolo (Av. Tarragona, 2. Tàrrega). Més info a www.adgae.org
  • La Maleta dels Espectacles és l'encarregada de gestionar l'Espai La Maleta proposant espectacles per a tots els públics, amb una presència destacada de circ. 10 companyies  hi participaran amb propostes protagonitzades pel circ, les titelles, el clown i el teatre, amb Elegants, AntonellaD'Ascenzi, La Manofactoria, Produccions Essencials, Ne Me titere Pas, Dudu & Cia, Camilo Clown, Las Polis, Les Dessous de Barbara i Loco Brusca.
  • L'Espai La Maleta estarà ubicat a l'Escola d'Arts Ondara (Pl. del Centenari, s/n. Tàrrega). Més info a www.lamaleta.cat
  • L'Espai 23 Arts està gestionat per 23 Arts Brothers Projections, inclourà bar i zona d'ombra i les seves propostes són gratuïtes. Els espectacles que s'hi podran veure es mouran entre les instal·lacions, el clown, el circ, l'humor i una fanfàrria, i configuren l'apartat més obert i popular de la programació, amb propostes de carrer per a aquells qui busquin 100% entreteniment. Hi participen 9 companyies: Festijeux, Les Bleus de Travail, Ganso & Cia, Trespertè, Mimbre, Théâtre Mû, Las XL, La Soluble i Gerardo Sanz.
  • Trobareu l'Espai 23 Arts al pàrquing de l'Estació de Renfe (C/ de les Santes Espines, s/n. Tàrrega). Més info a www.23arts.com

Espai Adgae

Cerca al web

×