FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dimecres, 6 de d’agost de 2014

Moritz Dóna la Talla

Cerveses Moritz dóna suport al Magatzem d'Aliments Solidaris de Tàrrega amb la campanya Dóna la Talla, que promociona la recollida d'aliments per a les famílies més necessitades del municipi

Barcelona. 31 de juliol de 2014. Dóna la talla és la nova campanya solidària de cerveses Moritz, que té com a objectiu promocionar la col·laboració al Magatzem d'Aliments Solidaris i que comença la setmana que ve a la ciutat de Tàrrega. Moritz, patrocinador oficial de FiraTàrrega des de fa 3 anys, segueix invertint en la seva vessant social i cultural i inicia per primera vegada una acció solidària amb la ciutat de Tàrrega i la Fira que romandrà activa fins el proper 14 de setembre.

Dóna la talla premia amb una samarreta exclusiva tots els participants que aportin al magatzem d'aliments solidaris 3 kg de menjar (aliments preferents: llet, oli, tomàquet fregit, conserves de peix; altres productes: d'higiene personal, de neteja de la llar) i presentin 3 xapes de qualsevol de les varietats de l'ampolla de cervesa: Moritz, Moritz Epidor o Aigua de Moritz. La samarreta està il·lustrada amb una de les imatges del cartell d'enguany de FiraTàrrega, creat per l'artista Marc Vicens. Tots els interessats en participar en aquesta acció hauran de presentar els aliments i les xapes a les oficines de FiraTàrrega, a la Biblioteca Comarcal o al Bar Gat del Rosal (Associació Alba). Un cop iniciat el certamen el bescanvi es farà únicament al punt d'informació de FiraTàrrega (Pl. del Carme, s/n).

Després de l'èxit de l'última campanya solidària de Moritz -Keep calm and speak catalan-, que va recaptar fons destinats a Somescola.cat, la cervesera continua invertint en iniciatives solidàries i de suport social a través dels seus col·laboradors més habituals, com FiraTàrrega, i la seva implicació amb el banc d'aliments de la ciutat. Altres iniciatives ja consolidades amb el treball comú de Moritz i FiraTàrrega és el Premi Moritz FiraTàrrega a la millor estrena d'arts escèniques de carrer i no convencionals, que aquest any arriba a la seva tercera edició. Aquest guardó premia les propostes més innovadores i avesades a la investigació i a la recerca d'arts escèniques dins de la programació de la Fira.

El Magatzem d'Aliments Solidaris de Tàrrega és un servei de titularitat municipal, adscrit  a  la  Regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament de Tàrrega, en el qual participa també la Creu Roja Urgell a través d'un conveni renovable anualment. El projecte ofereix ajuda alimentària a una mitjana de 130 famílies cada mes, alhora que lluita contra el malbaratament d'aliments i promou l'aprofitament del menjar. La majoria de productes que reparteix el Magatzem d'Aliments Solidaris prové del Banc dels Aliments de Lleida, donacions de comerços targarins i recaptes. Aquest any Moritz s'uneix a la causa amb aquesta nova campanya que ha de servir per aconseguir una major recollida d'aliments i per sensibilitzar la població de les necessitats de les famílies més vulnerables de la ciutat. 

Cerca al web

×