FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dimecres, 6 de d’agost de 2014

Preus populars i més descomptes: ja es poden adquirir les entrades pels espectacles de sala de FiraTàrrega

Del 4 d'agost al 7 de setembre les entrades per tots els espectacles de sala es podran adquirir amb un 20% de descompte al web de la Fira: www.firatarrega.cat/fira/venda-entrades/

Tàrrega, 6 d'agost de 2014 - Des de dilluns ja estan a la venda les entrades per als espectacles de sala que formen part de la programació de FiraTàrrega 2014. Mitjançant el canal de venda propi de la Fira, al qual s'accedeix directament des del seu web (www.firatarrega.com), es poden adquirir les entrades amb un 20% de descompte fins al 7 de setembre per a tots els espectacles. Les entrades es compren a través del web de FiraTàrrega i s'hauran de recollir físicament a les taquilles de la Plaça del Carme de Tàrrega a partir del 8 de setembre i fins a una hora abans de l'inici de l'espectacle en qüestió.

La Fira segueix amb l'objectiu de garantir l'accés de tothom a la seva oferta, i és per això que manté uns preus baixos que es mouen majoritàriament entre els 5 i 12 €, i uns pocs espectacles arribaran als 15 €. Aquests preus, amb els diversos descomptes dels quals es poden gaudir, fan que la Fira sigui no només plural i innovadora pel que fa a la programació, sinó també accessible per a tothom qui estigui interessat en les arts escèniques. A més del gran nombre d'espectacles gratuïts en espais públics de FiraTàrrega 2014, també s'hi troben propostes de sala que complementen i enriqueixen l'oferta escènica. 

Els descomptes, un per un

Els descomptes que s'ofereixen per als espectacles de sala de l'edició d'aquest any són els següents (ofertes no acumulables):

 • Venda anticipada: 20% de descompte en totes les entrades adquirides del 4 d'agost al 7 de setembre.
 • Pack Experiència (NOU!). S'ofereix 30% de descompte a 3 entrades d'espectacles diferents de l'itinerari EXPERIÈNCIA FiraTàrrega, o bé 40% de descompte en 4 o mes entrades d'espectacles diferents. Hi ha la possibilitat d'afegir allotjament. 3 entrades + allotjament per a dues nits per a dues persones és de 116 euros.
 • Descompte Heavy User: S'ofereix un 20% de descompte en la compra de 2 entrades per a espectacles diferents, 30% en la compra de 3 entrades per a muntatges diferents; i 40% en la compra de 4 o més entrades per a diferents espectacles.
 • Jubilats, aturats i minusvàlids: 20% de descompte. Acreditació mitjançant documents oficials. Oferta vàlida només a les taquilles de Pl. Carme (Tàrrega).
 • Carnet Jove: 20% de descompte (màxim 3 entrades per carnet i dia).
 • Club TR3SC: 20% de descompte en la compra d'entrades.

Cinc raons de pes per comprar entrades pels espectacles de FiraTàrrega 2014 des del primer dia de venda anticipada

 • 1. Estalvia > Aprofita el descompte del 20%, que s'aplicarà a tots els espectacles fins al 7 de setembre.
 • 2. No et quedis sense entrada > Els espectacles de pagament es fan en espais d'aforament limitat i per tant es poden esgotar les localitats en qualsevol moment!
 • 3. Només aquí > FiraTàrrega és una plataforma d'espectacles que, en molts casos, no s'han vist mai abans o que s'han vist només en alguns països, i que tenen una destacada projecció internacional. És l'ocasió perfecta per veure en primícia propostes que de ben segur sorprendran i sacsejaran els espectadors. I és que la Fira, i cada un dels espectacles que s'inclouen en la seva programació, són experiències úniques!
 • 4. Arts escèniques accessibles per tothom > Convençuts que tothom ha de poder tenir accés a la cultura, creiem en els preus populars i accessibles, independentment de gèneres i condicions.
 • 5. Tu ets FiraTàrrega > L'essència de FiraTàrrega és el vincle del públic amb l'oferta d'arts escèniques que es mostra anualment. Participa del projecte, entra al teatre, omple les butaques, reivindica el valor de la cultura, reivindica FiraTàrrega!

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Entrades a la venda a partir del 4 d'agost a través de www.firatarrega.com (canal de venda propi) fins a esgotar localitats.

 • Descompte del 20% per a tots els espectacle fins al 7 de setembre.
 • Les entrades es podran adquirir a través del web però s'hauran de recollir a les taquilles de la Plaça del Carme (Tàrrega) des del 8 de setembre i fins 1 hora abans que comenci l'espectacle.
 • A partir del 8 de setembre, es podran continuar comprant entrades a través del web i a les taquilles de la Plaça del Carme.
 • Horari taquilles Plaça del Carme: a partir del 8 de setembre, de 17 a 21 hores. A partir de l'11 de setembre, tot el dia.
 • Els espais d'actuació no tenen taquilla de venda d'entrades. Les taquilles de Plaça del Carme són l'únic punt de venda d'entrades 

Cerca al web

×