FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Divendres, 18 de de juliol de 2014

FiraTàrrega estrena un nou pol de programació dedicat a l’entreneniment

Ondara Park agrupa aquelles propostes de la fira dirigides a tots els públics i amb vocació popular

Tàrrega, 18 de juliol de 2014. FiraTàrrega estrena enguany un nou pol de programació, que sota el títol Ondara Park agruparà les propostes més lúdiques del programa. Diversió i entreteniment assegurats, dirigits a tots els públics.  

La zona tindrà tres espais d'actuació: la Fassina, el carrer Migdia i el parc del Reguer. La programació matinal es dirigeix a un públic familiar. És el cas de l'espectacle d'animació Traps, de la companyia targarina Efímer, un itinerant amb tres dracs de  més de 4 metres de llargària, confeccionats amb milers de retalls de roba; o bé la roller-disco del Dr. Batonga!, que recupera el concepte de les mítiques roller-disco dels anys setanta: una pista de patinatge ambientada amb una banda sonora ideal perquè grans i petits ballin sobre rodes.

Ondara Park també tindrà espai per l'humor al carrer amb els espectacles del clown lleidatà Jam, que presenta El Mêtre, o Wet Picnic, companyia anglesa que s'inspira en la immediatesa i l'estrès de la societat actual i en la necessitat que sovint tenim que algú ens aixequi els ànims i l'autoestima.

El pol d'animació seguirà de nit, on les peces amb vocació popular continuaran amb un concert de La Troba Kung-fú, en què Joan Garriga i la seva banda oferiran la "rúmbia vallesana" dels temes del seu darrer treball, Santalegria, i una revisió dels seus discos anteriors. Per la seva part, Guillem Albà & The All In Orchestra, oferiran el seu Marabunta, un espectacle de clown enèrgic amb música en directe, compost de cançons pròpies, gags absurds i cabaret, en un combinat d'improvisació, talent i la bogeria. També passarà per Ondara Park la Sidral Brass Band, 13 músics en acció destil·len música embriagadora, sensual i enèrgica, tot interactuant amb el públic. Diversió assegurada.

Com a colofó, tanca la programació d'aquest espai l'estrena de la darrera producció de Laïtrum, Micro Shakespeare, produïda entre la mateixa companyia i el National Theatre de Londres. Un treball que  condensa en 5 peces de 6 minuts cadascuna la ingent i monumental obra de William Shakespeare, en una divertida experiència participativa: seguint les instruccions a través d'uns auriculars el voluntari es converteix en manipulador d'objectes en un teatret shakespearià en què s'explica una història que els espectadors còmplices escolten també a cau d'orella. 

Cerca al web

×