FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dilluns, 16 de de desembre de 2013

FiraTàrrega i el Teatre Auditori de Granollers firmen un acord de col•laboració

Desembre 2013 - FiraTàrrega i el Teatre Auditori de Granollers han firmat un conveni de col·laboració a través del qual aposten pel suport a la creació contemporània i creen noves sinèrgies entre les dues poblacions.

A través d'aquest conveni, Fira Tàrrega proporcionarà espectacles al cicle GPS (Granollers Propostes Singulars), provinents del seu Programa de Suport a la Creació. Al seu torn, Granollers exercirà de col·laborador de FiraTàrrega, i oferirà residències creatives a Granollers a les companyies de l'esmentat programa.

La voluntat de les dues parts amb aquesta nova col·laboració és fomentar públic per a espectacles de creació contemporània, que cerquin en els racons més innovadors i que juguin creativament amb les diferents disciplines artístiques.

A través del seu Programa de Suport a la Creació, la Fira estableix un pla de residències artístiques que contempla tres línies d'actuació: la Companyia Resident, els Laboratoris de creació i les Residències Creatives. En els tres casos, tota l'estructura i els serveis de FiraTàrrega es posen al servei dels creadors, que fan una estada de treball a Tàrrega per donar forma als seus espectacles. Amb el programa de suport a la creació, FiraTàrrega posa el seu gra de sorra en la R+D+I (Recerca, Desenvolupament i Innovació) de les arts escèniques, alhora que dóna suport a la creació i participa activament al desenvolupament territorial.

Cerca al web

×