FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Divendres, 22 de de novembre de 2013

S’obre el període de presentació de treballs al Premi Ramon Roca Boncompte d’estudis de gestió cultural 2014

Ja està oberta la convocatòria del Premi Ramon Roca Boncompte 2013 d'estudis de gestió cultural, convocat per Ros Roca Group i FiraTàrrega, que enguany arriba a la seva quarta edició. El guardó, que té com a objectiu erigir-se com a eina útil en el camp de la recerca d'estudis culturals, és un dels pocs d'aquestes característiques que existeixen en l'àmbit internacional i europeu. Està obert a aquelles investigacions que girin al voltant de l'anàlisi o la recerca en el camp de la gestió de la cultura, com ara estudis de casos, impacte sobre el territori, estudis comparats, cooperació, polítiques culturals, anàlisi d'organitzacions, topologies de professionals i de públics, R+D, patrocini i mecenatge, entre d'altres. Els originals es poden presentar fins al 15 d'abril de 2014.

El jurat del premi està compost per representants de les entitats organitzadores del premi i per experts en gestió cultural de diferents universitats catalanes. La deliberació i publicació del guanyador es durà a terme el mes de maig de 2014.

La tercera edició del Premi Ramon Roca va rebre un total de 25 estudis i investigacions de diversa procedència. A banda de l'estat espanyol, també es van rebre originals de Perú, Mèxic i El Salvador. La guanyadora del premi va ser Anna Alcubierre pel seu treball Col·lecció permanent en trànsit. Àlbum de viatge de Margot, l'obra picassiana, en què l'escenògrafa i museògrafa vigatana traçava el recorregut de Margot, un quadre de Pablo Picasso, des de la seva creació l'any 1901 fins l'any 2011, fent parada en tots els espais on s'ha exposat, tots els propietaris que ha tingut.

Més informació i bases:

/formacio/premi-ramon-roca-boncompte

Cerca al web

×