FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dimecres, 13 de de novembre de 2013

El Consell d'Administració de FiraTàrrega revalida per quatre anys a Jordi Duran en el càrrec de director artístic

El Consell d'Administració de FiraTàrrega, format per Ajuntament de Tàrrega, Generalitat de Catalunya, Diputació de Lleida i Ministerio de Educación, Cultura y Deporte - INAEM, ha decidit per unanimitat en reunió ordinària revalidar el càrrec a Jordi Duran com a director artístic de la fira. L'actual responsable d'aquesta àrea va iniciar la seva tasca l'any 2011, després de més de vuit anys de vinculació professional amb aquesta entitat, i acabava amb la propera edició el seu encàrrec.

El Consell d'Administració, que s'havia de plantejar ja el futur del lideratge artístic de la fira per facilitar el treball amb l'anticipació necessària al seu responsable, ha valorat l'estratègia iniciada per l'equip actual que es planteja una consolidació del projecte endegat fa tres anys: FiraTàrrega, entesa com un instrument de servei públic que treballa tot l'any sobre els eixos de l'exhibició i el mercat, el suport a la creació i la formació, en favor de la renovació escènica i la seva projecció arreu. Jordi Duran serà director artístic de la fira doncs per cinc edicions més, fins el 2018.

Jordi Duran i Roldós (Sant Antoni de Vilamajor, 1974) és llicenciat en Filologia Catalana i també en Filologia Hispànica. Ha estudiat Direcció escènica i dramatúrgia a l'Institut del Teatre de Barcelona. Ha estat ajudant de direcció de Xavier Albertí i ha format part de l'equip de producció del Teatre Lliure sota la direcció de Josep Montanyès. També ha estat director de l'Aula de Teatre de la Universitat de Girona durant sis anys. Actualment codirigeix el Màster de Creació en Arts de Carrer de FiraTàrrega i la Universitat de Lleida, és professor de la versió anglesa del Màster Universitari en Gestió Cultural que organitza la Universitat Internacional de Catalunya,  i col·labora amb la revista digital d'arts escèniques Artezblai.

Des de l'any 2003 és membre de l'equip de FiraTàrrega: primer com a Tècnic de programació i, des de l'any 2011, com a Director artístic.

Jordi Sellas, Jordi Duran i Rosa Maria Perelló

Cerca al web

×