FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Diumenge, 8 de de setembre de 2013

Més de 110 funcions a la tercera jornada de FiraTàrrega

A les 11h del matí ha començat la tercera jornada de FiraTàrrega 2013 que contempla 111 funcions fins passada la mitjanit. Arts de carrer, dansa, circ, teatre, i altres disciplines prendran els carrers per omplir de cultura cada racó de la ciutat. La jornada d'ahir va transcórrer amb normalitat, sense anul·lacions, i sobre els horaris previstos. L'afluència de gent a Tàrrega és molt nombrosa i són ja 2.300 els campistes a la zona d'acampada, durant la nit els carrers de Tàrrega estaven plens de visitants que es repartien i es congregaven entre els espectacles fins les 2 de la matinada.

Les taquilles també són testimoni de l'interès que desperta la Fira, hores d'ara ja hi ha 79 passis amb les entrades exhaurides. A Taula! de Els peus del porc, Ârtica de Ponten Pie, El Lloc d'Íntims Produccions, Rien à dire de Leandre, Otradnoie.1 de Cia proyecto Otradnoie, Los satisfechos de Trasto Teatro, (remor) de Res de Res, Lo único que necesita una gran actriz, es una gran obra y las ganas de triunfar de VACA 35, Whose are those eyes? De Macarena recuerda a Sheperd, Carbalho contra Vázquez Montalvan de MVM, 10 anys d'absència, El Otro deTeatro niño proletario i Trash! de Jashgawronsky brothers son els espectacles de pagament amb sessions exhaurides per al dia d'avui.

Paral·lelament a la jornada escènica, l'activitat professional ha despertat avui amb tot un seguit d'activitats a La Llotja pels més de 750 acreditats. La xarxa Circostrada ha congregat sota el nom de "Off the Record" una reunió informal de promotors a l'Auditori Pro de La Llotja per tal d'intercanviar informació sobre produccions d'arts de carrer presents i futures. Paral·lelament, membres de l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) han presentat una vintena de projectes escènics als professionals en breus pitches de 5 minuts a l'espai de presentacions. Posteriorment, "Taste of Finland" organitzat per CircusInfo Finland, entitat responsable del desenvolupament i suport al circ finés, presenta la creativitat, la modernitat i el dinamisme del circ a Finlàndia.

Cerca al web

×