FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Divendres, 25 de d’agost de 2023

FiraTàrrega ofereix l’experiència “Puja-baixa”, un bus llançadora des de Barcelona i una entrada per 20 euros

  • La iniciativa vol promoure l'ús del transport sostenible i viure l'essència de la Fira el dissabte 9 de setembre a Tàrrega
     

  • El pack es pot adquirir a firatarrega.koobin.cat

Tàrrega, 25 d'agost de 2023. FiraTàrrega engega una nova iniciativa sota el títol "Puja-baixa" per promoure el transport sostenible i apropar l'experiència de viure un dia de Fira als espectadors de Barcelona amb la col·laboració de Núvol. El pack ofereix el viatge d'anada i tornada des de Barcelona a Tàrrega amb bus llançadora per al dissabte 9 de setembre i l'entrada per a un espectacle al preu de 20 euros. La proposta ja es pot adquirir al web de FiraTàrrega (www.firatarrega.koobin.cat) fins a exhaurir localitats o, com a màxim, fins al 5 de setembre inclòs.

Els usuaris que comprin el pack sortiran amb bus des de Palau Reial de Barcelona el dissabte 9 de setembre a les 9h del matí, on seran rebuts per un acompanyant de l'organització que els lliurarà un programa de mà de FiraTàrrega 2023 i una entrada per a l'espectacle La Veu Submergida de Maria Palma a les 13h. Durant la resta del dia, els espectadors podran gaudir de l'àmplia programació prevista per aquesta edició, amb la presència de 45 companyies i 46 espectacles diferents, més de la meitat dels quals seran gratuïts en els diferents espais públics de la ciutat. El bus de retorn a Barcelona sortirà a les 22:30h des de l'Estació de Busos de Tàrrega i deixarà els usuaris, de nou, a Palau Reial de Barcelona.

L'espectacle La Veu Submergida és una de les 25 estrenes que hi haurà a FiraTàrrega 2023 i forma part de Suport a la Creació, el pla d'acompanyament de produccions escèniques del programa Territori Creatiu que FiraTàrrega realitza durant tot l'any. Es tracta d'una peça multidisciplinària de gran bellesa visual on l'actriu i acròbata Maria Palma s'immergeix dins un gran aquari en la recerca de respostes en les profunditats del subconscient.

FiraTàrrega se celebra del 7 al 10 de setembre i ja ha superat el llindar del 50% d'ocupació dels espectacles de pagament d'aquesta edició entre la suma de venda d'entrades i invitacions per als professionals acreditats. El 50% de les companyies són catalanes; el 22%, nacionals i el 28%, internacionals en una programació que aposta per la participació i el retorn dels grans formats.

Cerca al web

×