FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dilluns, 24 de de juliol de 2023

Les entrades de FiraTàrrega surten a la venda amb descomptes de fins al 40%

  • Els espectacles de pagament sumen més de 13.000 localitats disponibles al web www.firatarrega.com
     

  • El Parc de Sant Eloi es consolida com un espai per a la tranquil·litat o les peces que connecten amb la filosofia del passejar, el leitmotiv de FiraTàrrega 2023
     

  • S'incorporen nous espais no convencionals com un bosc prop de La Figuerosa o el local de l'Associació Guixanet

Tàrrega, 24 de juliol de 2023FiraTàrrega ha obert la venda d'entrades amb més de 13.000 localitats disponibles al web www.firatarrega.com. Del 7 al 10 de setembre, el certamen comptarà amb 46 espectacles, 24 dels quals seran de pagament amb preus que oscil·len entre els 5 i els 18 euros. Com és habitual, FiraTàrrega ofereix diversos descomptes que arriben fins al 30% i al 40% si s'adquireix el paquet Heavy User, per la compra de 3 o més entrades d'espectacles diferents. A més, també s'ofereix un 20% de descompte directe per venda anticipada en les compres que es realitzin fins al 20 d'agost.

La resta d'espectacles seran serà d'accés lliure als diferents espais de la ciutat.

Àmplia varietat de propostes per a totes les mirades

El Teatre Ateneu - Borges acollirà obres de sala destacades com Jo, travesti, una peça de la companyia Cia. Roberto G. Alonso que ret homenatge a l'art del transformisme, Altsasu, dels bascos La Dramática Errante i que narra els fets del popular cas Altsasu, o El jorn del judici, una comèdia apocalíptica sobre la fi del món ambientada a Mallorca a càrrec de Produccions de Ferro. A més, des del vestíbul del teatre també es donarà el tret de sortida a Hands Up, una acció performativa i participativa sobre la cultura de la reivindicació amb l'artista lituana Agniete Lisickinaite.

La Plaça dels Comediants comptarà amb dues peces de segell propi com son Ma solitud, la producció més intimista de Guillem Albà, i El venedor de fum (Crònica d'una invenció), on Joan Font, un dels fundadors de Comediants i FiraTàrrega, repassarà la seva trajectòria artística i vital a través d'un monòleg.

L'espai Poli. Municipal - Cajamar serà el punt d'exhibició de propostes de diferents estils com Together to get there, on Akira Yoshida i Lali Ayguadé creen el seu propi espai vital a través de la dansa, Lo único que verdaderamente quise toda la vida es ser delgada, una peça contundent sobre la grassofòbia que es viu a la nostra societat a càrrec de ButacaZero, La veu submergida, on Maria Palma se submergeix dins un gran aquari per buscar respostes, o Llumeneres, on el poeta català Oriol Sauleda crea una festa de la paraula amb el públic com a protagonista.

L'Escola Vedruna serà l'espai d'espectacles de circ amb Llenguatges, on la companyia catalana Impulsos presenta un deliri col·lectiu on res és el que sembla, i R.E.M., un viatge al món dels somnis a través dels malabars i els equilibris de La Trócola

L'Escola d'Art Ondara acollirà propostes més eclèctiques com Noves espiritualitats per a persones atees, on la Cia. Atzucac es planteja els dubtes més transcendentals de la nostra humanitat o La pedra de fusta, una experiència a través dels llenguatges circenses de l'equilibri, la confiança i l'humor de la Companyia de Circ "eia".

La Plaça Major serà el punt de partida de Silent, una peça de la companyia txeca Temporary Collective que fa reflexionar els espectadors a través de les ordres que han de seguir. 

La Plaça dels Àlbers oferirà la proposta de La Baldufa Amal, una peça sobre la migració que incorpora el llenguatge del circ i on els integrants de la companyia no són els actors protagonistes.

L'Espai Reguer comptarà amb la caravana de la Cía. Estefanía de Paz Asín amb Olvido Flores. Las maravillas de Júpiter, que explica la història dels membres d'un circ de Navarra desaparegut durant la guerra civil sense deixar rastre.

Els espais no convencionals, segell propi de FiraTàrrega

FiraTàrrega també manté la seva aposta pels espais no convencionals i enguany una de les obres tindrà lloc en un petit bosc prop de La Figuerosa amb El valor de res, la nova proposta de la Cia. Pagans que crida a viure una experiència individual i col·lectiva sobre la lectura a través d'un llibre molt especial.

El Parc de Sant Eloi es consolida com un espai per a la ubicació de peces que cal gaudir reposadament o que connecten amb la filosofia del passejar, el leitmotiv de FiraTàrrega 2023. Així, es podrà gaudir d'Idiòfona, la darrera creació de Joan Català amb un treball col·laboratiu entre artista i públic que remet als rituals més ancestrals, i Ramat simfònic, de Moon Ribas & Quim Girón, una passejada immersiva a través de la música i el circ que que convida l'espectador a formar part d'un ramat humà.

El local de l'Associació Guixanet de Tàrrega serà escenari de dues peces d'estil minimalista com Orelles, un espectacle-concert de Marga Socias & Els Mals Endreços en una caravana convertida en capsa de música, o Tout/Rien, una reflexió sobre el pas del temps i el simbolisme dels petits objectes de Modo Grosso. A més, des d'aquest espai també començarà la proposta itinerant Follow me, on el duet de Be Flat oferirà un espectacle de parkour trepidant.

També s'estrena un nou espai al carrer Mestre Llobet amb la companyia lleidatana Zum-Zum Teatre, que presenta El Testament, un monòleg que convida a reflexionar sobre el llegat que deixarem després de la nostra mort.

Oberta la venda de tiquets de la zona d'acampada

D'altra banda, també es posen a la venda els tiquets de la Zona d'Acampada, ubicada a l'espai de lleure Felip Robinat, a l'Av. de Tarragona, s/n.  El preu del tiquet per a tots els dies és de 15 EUR i el tiquet només per a la nit de dissabte és de 8 EUR. Els menors fins a 6 anys inclosos hi tenen l'accés gratuït.

Cerca al web

×