FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dijous, 6 de de juliol de 2023

FiraTàrrega presentarà la programació amb un Free Tour pels carrers de la ciutat

  • El divendres 21 de juliol a partir de les 19h i amb inscripció prèvia al web de la Fira

  • La passejada, a càrrec de la directora artística Anna Giribet, recorrerà diferents indrets per descobrir els secrets més ben guardats del programa

  • El Free Tour finalitzarà amb La Gran Revetlla de FiraTàrrega a la Plaça Major on punxarà UK Ventura i hi haurà coca i cava als assistents

Tàrrega, 6 de juliol de 2023. FiraTàrrega presentarà la programació d'aquesta edició amb un Free Tour pels carrers de la ciutat el divendres 21 de juliol a partir de les 19h. Seguint el leitmotiv d'enguany, passejar, l'organització ha preparat una ruta pel centre de la ciutat a càrrec de la directora artística, Anna Giribet. Durant el recorregut hi haurà diferents parades on descobrirà, en primicia, els secrets més ben guardats del programa i els detalls del que es podrà viure a Tàrrega del 7 al 10 de setembre.

La capacitat del Free Tour serà limitada i caldrà inscripció prèvia a través del web de FiraTàrrega (https://forms.gle/unBUGD461UUEoPvG8). Els inscrits rebran de forma gratuïta el programa físic d'aquesta edició, una bossa de marxandatge i un aparell d'àudioguia amb el qual podran escoltar les explicacions d'Anna Giribet.

La passejada començarà a la font de Canaletes, situada a la plaça d'Anselm Clavé, i tindrà una durada d'una hora aproximada fins arribar a la plaça Major de Tàrrega. Allà, a partir de les 20h, se celebrarà La Gran Revetlla amb cava, coca i una sessió de DJ a càrrec de l'artista targarí UK Ventura. Serà una bona oportunitat perquè tota la ciutadania pugui participar de la festa i fer les preguntes que desitgin a l'equip de FiraTàrrega. A més, se sortejaran entre tots els presents entrades per a FiraTàrrega i un passi VIP per poder assistir a La Llotja i experiències exclusives.

L'any passat, FiraTàrrega ja va estrenar el format de La Gran Revetlla per presentar la programació a la ciutadania amb un notable èxit de públic. Més de 200 persones van assistir al show que es va organitzar a la plaça Major i enguany s'ha volgut adaptar l'aposta amb un Free Tour que invita a passejar per conèixer la Fira amb una altra mirada.

La celebració també serveix de preludi per a l'obertura de la venda d'entrades, que tindrà lloc a partir del dissabte 22 de juliol a través del web www.firatarrega.com. La programació d'enguany comptarà amb 45 espectacles de 46 companyies diferents i destaca la recuperació els espectacles de gran format i la participació del públic.

Cerca al web

×