FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dijous, 14 de de juliol de 2022

FiraTàrrega organitza el divendres 22 de juliol ‘La Gran Revetlla’, un nou show per presentar el programa de l’edició 2022 a la ciutadania

FiraTàrrega aposta aquest any per un canvi en l'acte de presentació del programa a la ciutadania i prepara un show pel pròxim divendres 22 de juliol a les 19.30h a la Plaça Major de Tàrrega

► Durant 'La Gran Revetlla' es presentarà per primera vegada el programa en paper d'aquesta edició i s'entregarà de forma gratuïta als 100 primers assistents

Tàrrega, 14 de juliol de 2022. FiraTàrrega aposta aquest any per un canvi en l'acte de presentació del programa a la ciutadania i prepara un show pel pròxim divendres 22 de juliol a les 19.30h a la Plaça Major de Tàrrega. Sota el títol 'La Gran Revetlla de FiraTàrrega', l'esdeveniment té l'objectiu de ser una festa popular dirigida al públic que vulgui conèixer la programació d'enguany, que se celebrarà del 8 a l'11 de setembre.

L'acte estarà conduit per dos targarins, Marc Andreu i Carolina Tebé, i comptarà amb la col·laboració musical de l'artista local DJ LoBepo. Durant la presentació, que tindrà una durada aproximada d'una hora, entrevistaran a Natàlia Lloreta, directora executiva de FiraTàrrega, que presentarà les novetats del certamen i a Anna Giribet, directora artística, que serà l'encarregada de donar a conèixer i explicar la programació.

Un dels grans al·licients de 'La Gran Revetlla de FiraTàrrega' és que es presentarà per primera vegada el programa físic d'aquesta edició i s'entregarà als assistents perquè puguin prendre nota de les propostes que trobaran a l'edició de FiraTàrrega 2022. A més, els 100 primers assistents que arribin a la Plaça Major a partir de les 19h, tindran com a obsequi 'una bossa inesperada' amb regals, productes de marxandatge i les participacions per al sorteig de 3 entrades dobles i un Pack Llotja per gaudir d'una experiència única.

Seguint el lema de la programació d'enguany, 'L'Inesperat', l'acte comptarà també amb sorpreses i accions inesperades en un show que pretén recuperar l'esperit festiu del carrer i de celebració de les revetlles per donar el tret de sortida als preparatius d'una nova edició de la Fira.

Presentadors

Marc Andreu és comunicador audiovisual, ha treballat en diferents mitjans com Time Out, 8tv o La Xarxa i més recentment ha participat al programa teatral de TV3 'El Llop', amb el qual està realitzant una gira per Catalunya amb l'obra 'Terra Baixa'. Per la seva banda, Carolina Tebé és comunicadora audiovisual amb una àmplia experiència em mitjans com RAC1 o en productores  com El Terrat, Alguna Pregunta Més i Globomedia i actualment és professora de l'EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals).

Cerca al web

×