FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dijous, 29 de d’agost de 2013

FiraTàrrega destinarà per primer cop el 5% dels ingressos de taquilla al Magatzem d’Aliments Solidaris del municipi

Dels espectacles de pagament de l'edició 2013 que tindrà lloc del 5 al 8 de setembre — S'adquiriran comestibles com oli, formatge o llet

FiraTàrrega destinarà enguany per primera vegada el 5% de la recaptació de taquilla dels seus espectacles de pagament a l'adquisició de productes per al Magatzem d'Aliments Solidaris del municipi. El certamen internacional d'arts escèniques, que tindrà lloc a la capital de l'Urgell del 5 al 8 de setembre, vol donar suport així a les famílies més vulnerables i que pateixen una situació econòmica precària, i ho fa mitjançant el banc d'aliments que gestionen conjuntament el consistori i els Serveis Socials d'Atenció Primària (SSAP) amb distribució per part de Creu Roja Urgell. En aquest sentit, durant la segona quinzena de setembre FiraTàrrega adquirirà amb els ingressos del 5% de la taquilla lots de productes com oli, formatge i llet, o sigui els comestibles més escassos dels que aporten els excedents de la Unió Europea i que són de primera necessitat. 

Solidaritat i compromís 

El gerent de FiraTàrrega, Oriol Martí, ha manifestat que amb aquesta acció el certamen guanya un vessant solidari i de compromís amb la societat. A la vegada, ha afegit Martí, FiraTàrrega contribueix a divulgar la tasca dels bancs d'aliments del país i a conscienciar la ciutadania. Per la seva part, la regidora d'Acció Social, Josefina Bernades, ha agraït aquest gest de col—laboració des de l'àmbit cultural amb els més desfavorits. El Magatzem d'Aliments Solidaris de Tàrrega atén una mitjana de 130 famílies cada mes, xifra que suposa un total de 520 beneficiaris. A banda d'aliments, també es lliuren articles d'higiene personal i neteja com bolquers, colònia, gel de bany o sabó. El Magatzem d'Aliments Solidaris de Tàrrega està ubicat en un local de propietat municipal al carrer dels Bombers.

Presentació de la iniciativa

Cerca al web

×