FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Diumenge, 12 de de setembre de 2021

FiraTàrrega 2021 creua l’equador i entoma la recta final amb gairebé totes les sessions del dia esgotades

► La venda d'entrades fins ahir a la nit se situa en el 65,79%. L'ocupació ha estat de 89,62%. De moment ja s'han exhaurit 136 sessions.

► La tercera jornada de FiraTàrrega comença a les 09:30h obrint les portes de Ciutat Reguer i acaba passades les 00:00h amb Kamchàtka encara en ruta.

Tàrrega, 12 de setembre de 2021. L'edició 2021 de FiraTàrrega ja ha creuat l'equador. La tercera jornada va començar ben d'hora, a les 09:30h del matí amb la tríada de Ciutat Reguer: Rawscenography, LASALA i Soon Circus Company i va acabar passades les 12 de la nit amb l'Alter de Kamchàtka. El tercer dia de l'esdeveniment targarí ha experimentat un increment notable en nombre d'entrades venudes i aforaments complets.  


Èxit d'estrenes i espectacles. Ahir, 136 sessions van completar el seu aforament. Entre les estrenes del dia destaquem espectacles com Èter Brota d'Íntims Produccions, una al·legoria sense paraules i que forma part del programa Suport a la Creació de FiraTàrrega. També han tingut lloc les primeres sessions d'algunes propostes com Jaleiu, de Guillem Albà i La Marabunta; el circ de Fly me to the moon de Leandre; i Euforia de Sacude, un espectacle de dansa aèria i vertical que convida el públic a una catarsi festiva i col·lectiva. Els espectacles NUYE de la  Companyia de Circ 'eia' o Hermafrodites a cavall o la rebel·lió del desig del Col·lectivo Que No Salga De Aquí.
A l'espai La Paraula s'hi va veure la proposta musical Un nou incendi de Barba Corsini, on cada peça apunta a mons musicals diferents, parlen de dies que no van existir i nous models econòmics.

Presentacions a la Llotja. Dins d'aquest espai PRO es va seguir amb les activitats organitzades per a professionals. Ahir va tenir lloc Seguim habitant l'espai. Mapeig de les arts escèniques a Europa, amb la participació de Martina Peckova-Cérna, responsable del Departament de Cooperació Internacional d'Arts i Theatre Institute, Šárka Maršíková, directora artística de Cirqueon (República Txeca), Bruno Costa, Co-Director de Bússola (Portugal) i Jean-Marc Sartore, responsable FRMJC Champagne-Ardenne (França). La xerrada va servir per compartir una radiografia de l'escena artística dels seus països. També va tenir lloc l'activitat La innovació en la gestió de la cultura: casos i reptes, i la presentació Basque performing arts per part d'Etxepare Euskal Institutua, acompanyada d'un còctel. A data d'avui FiraTàrrega PRO Catalan Arts compta amb 780 professionals acreditats proviments de 471 entitats del sector.

Quarta jornada de FiraTàrrega 2021
Avui s'inicien noves propostes dins de la programació, com * Massa diva per a un moviment assembleari * de # Juana Dolores # que planteja un diàleg entre la tradició, la cultura popular i la fragmentació contemporània, la tensió entre ideologies i la bellesa; o Les Cícliques amb l'estrena de Tàbula, un espectacle de teatre gestual, titelles i moviment que reivindica l'amor propi en clau de gènere, a més de la resta de propostes presents en la programació.

Cerca al web

×