FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dimecres, 7 de d’octubre de 2020

El Consell d'Administració aprova el nomenament de Natàlia Lloreta com a nova directora executiva de FiraTàrrega

· El Consell d'Adminstració, reunit el dilluns 5 d'octubre passat, va aprovar per unanimitat el nomenament de Natàlia Lloreta Pané.

· El càrrec es farà efectiu a partir del proper 1 de novembre.

· Natàlia Lloreta, llicenciada en Comunicació Audiovisual, té una llarga trajectòria com a gestora cultural.

Un cop tancat el procés de selecció dels candidats, el Consell d'Administració va aprovar aquest dilluns 5 d'octubre el nomenament de Natàlia Lloreta Pané com a nova directora executiva de FiraTàrrega, en substitució de Lau Delgado Vilanova, que serà efectiu a partir de l'1 de novembre de 2020.

Natàlia Lloreta Pané, llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra, ha exercit els darrers temps com a freelance en l'àmbit de la Comunicació i la Gestió Cultural, en diversos projectes de la Universitat de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona, el CCCB, l'Obra Social de "la Caixa" o l'Obrador d'Estiu de la Sala Beckett, a més de dur a terme la recerca i edició del llibre commemoratiu dels 100 anys de l'Ateneu de Tàrrega.  En una etapa anterior, a través de l'empresa Interseccions de la qual n'era fundadora, va endegar, entre altres projectes, el festival Embarrat de Creació Contemporània i la revista Londarí. També va participar en un grup de recerca de Memòria Històrica vinculat al Museu Comarcal de Tàrrega i centrat en la 2a república i la Guerra Civil.

Així mateix, Lloreta ha estat vinculada a l'Ajuntament de Tàrrega com a regidora de Serveis Municipals en l'etapa 2007-2011 i ha treballat eventualment en diverses edicions de FiraTàrrega, vinculada a l'Àrea de Professionals i al Servei d'Invitacions Professionals.

Cerca al web

×