FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Divendres, 30 de d’agost de 2019

FiraTàrrega i Foment Tàrrega renoven la seva col·laboració

FiraTàrrega renova la seva col·laboració amb Foment Tàrrega, l'Associació de Comerciants de Tàrrega, que agrupa uns 200 establiments associats.

Aquest acord es planteja com una oportunitat de dinamització econòmica, comercial i turística de la ciutat, ja que aprofita les sinergies que aporta la celebració d'un esdeveniment cultural com la Fira, que compta cada any amb milers de visitants. Així mateix fa visible el suport del comerç de la ciutat a un esdeveniment cultural de projecció internacional.

En concret l'acord preveu dues accions que que tenen l'objectiu d'atansar la ciutadania al carrer, donar visibilitat a la nova col·laboració entre FiraTàrrega i Foment Tàrrega i oferir una imatge global de modernitat, hospitalitat i rigor. La primera acció és la realització d'un concurs d'aparadors entre els establiments associats, amb temàtica vinculada amb FiraTàrrega i el premi de la qual consisteix en entrades per als espectacles de la Fira. La segona acció és una campanya de comunicació vinculada a la confecció i distribució de 5.000 bosses de paper amb un missatge vinculat als eixos programàtics de la Fira que també són compartits per Foment Tàrrega: territori, identitat, compromís i reflexió.  Aquestes bosses, respectuoses amb el medi ambient, les oferiran els comerços associats als seus clients en les seves compres i tindran presència pels carrers de la ciutat durant els mesos de l'estiu. Així mateix també seran lliurades a tots els professionals acreditats a la Fira, juntament amb la documentació de l'esdeveniment.

Cerca al web

×