FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dimecres, 29 de de maig de 2019

Quin valor social tenen les fires d’arts escèniques? La COFAE ha presentat un estudi que analitza també el cas de FiraTàrrega

Un any més la Coordinadora de Ferias de Artes Escénicas del Estado español COFAE ha realitzat un estudi sobre el valor social que suposa la participació en un fira d'arts escèniques, entre les quals s'inclou FiraTàrrega.

Des de la seva creació el 2006, la COFAE elabora estudis de mercat, de mobilitat de companyies programades i professionals assistents a les fires, ha analitzat els perfils professionals dels inscrits a les fires associades, reflexiona en les jornades anuals internes i en les trobades que es desenvolupen amb el sector.

En aquesta ocasió ha focalitzat la investigació des de la perspectiva del valor social de les fires d'arts escèniques amb el propòsit d'indagar en l'impacte que aquests esdeveniments tenen en els seus públics (no professionals) i la població en general. D'aquesta manera estudia el valor afegit d'aquests mercats professionals, punts de trobada referencials per al sector de les arts escèniques al nostre país i moments clau per a l'exhibició de les últimes produccions escèniques davant els professionals. L'objectiu prioritari d'aquest estudi és analitzar els efectes de participació en les Fires amb la intenció de conèixer el valor social que suposa l'assistència a una Fira. D'aquesta manera, s'analitzen els hàbits culturals i de forma expressa els relacionats amb les arts escèniques i s'investiga el comportaments de les persones usuàries i la seva relació amb les fires per oferir una radiografia de la seva implantació en el territori.

Si voleu conèixer l'estudi us animem a llegir-lo!

Cerca al web

×