FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dilluns, 19 de d’agost de 2013

FiraTàrrega 2013 compta amb la implicació del sector privat mitjançant un apartat de programació lúdica i popular

La programació de FiraTàrrega 2013 es complementa amb la participació directa de l'empresa privada en forma de tres espais: ADGAE, La Maleta dels Espectacles i 23 Arts. Les propostes que formen part del Programa Empresa complementen la programació oficial pel seu caràcter popular, fresc, plenament lúdic i d'entreteniment amb el qual volen arribar al públic familiar i als amants del teatre de carrer tradicional i l'animació

Una part dels espectacles inclosos en la programació de FiraTàrrega prové de la participació directa de l'empresa privada, i és que la Fira continua dialogant amb el sector i entén com a essencial la seva implicació activa en el si del certamen. Aquest apartat de la programació, anomenat Programa Empresa, s'ha dissenyat amb la voluntat que els espectacles que en formen part siguin complementaris als que inclou la Secció Oficial. En concret, les 27 companyies que participen al Programa Empresa de FiraTàrrega 2013 es dirigeixen sobretot al públic familiar i a aquell que busca espectacles de carrer purament lúdics, frescos, alegres, que els permetin passar una bona estona.

Enguany, s'encarreguen d'aquest apartat de la programació tres espais ben diferenciats, que tindran presència en l'apartat professional de FiraTàrrega (disposaran cada un del seu propi estand a La Llotja, Tàrrega):

1. L'Espai ADGAE, gestionat per l'associació de distribuïdors d'arts escèniques de l'Estat espanyol i que es dedica principalment als espectacles per a públic familiar i juvenil. La seva és una selecció de propostes de carrer per a nens, molt potent, basada en l'animació i en una part de programació nocturna. L'Espai ADGAE proposa un seguit d'espectacles que se centraran en el cabaret, el mentalisme, la dansa, la música, el teatre visual, les instal·lacions i performances, el teatre de carrer i els clowns. Aquests espectacles ens arribaran de la mà de 12 companyies procedents de Catalunya i d'arreu d'Espanya: Los Menos, Fes-t'ho com vulguis, Isabel Labella, Teatrapo, Pardo el Pshicomago, Mimaia, Ipso Facto, Fil D'arena, Factoria Norte, Katrasca cia i Ametzu Produkziozk / Imaginaciones Nai.

*L'Espai ADGAE estarà ubicat a l'Institut Manuel de Pedrolo (Av. Tarragona, 2. Tàrrega).

2. La Maleta dels Espectacles és l'encarregada de gestionar l'Espai La Maleta proposant espectacles per a tots els públics, amb una presència destacada de circ. Cinc seran les companyies que hi participaran amb propostes protagonitzades per titelles, clowns i màgia: Els Peus del Porc, Dudu i cia., La Corcoles, Chez la Poupée i Cia. Xicana.

* L'Espai La Maleta estarà ubicat a l'Escola d'Arts Ondara (Pl. del Centenari, s/n. Tàrrega).

3. L'Espai 23 Arts està gestionat per 23 Arts Brothers Projections, inclourà bar i zona d'ombra i les seves propostes són gratuïtes. Els espectacles que s'hi podran veure es mouran entre els circ, el teatre de carrer, els clowns i les instal·lacions, i configuren l'apartat més obert i popular de la programació, amb propostes de carrer per a aquells qui busquin 100% entreteniment. Hi participen 11 companyies, algunes d'elles internacionals: Chiminiguaga (Colòmbia), Zinc Co, El Gran Dimitri, Cia. Passabarret, Teatro Percutor, Dulce Duca, Lorrojo (Bèlgica), Cia. Sifó, Atempo Circ, Théâtre de la Toupine (França) i Nando e Maila (Itàlia).

* Trobareu l'Espai 23 Arts al pàrquing de l'Estació de Renfe (C/ de les Santes Espines, s/n. Tàrrega).

*Els horaris dels espectacles inclosos al Programa Empresa estan disponibles a la graella inclosa al programa de FiraTàrrega 2013:

/media/upload/pdf/programa-fira-2013_ok_editora_14_50_1.pdf

*Trobeu informació més completa sobre la totalitat de la programació al dossier de premsa de FiraTàrrega 2013: http://www.comedia.cat/proyectos/docu/dossier-premsa-firatrrega-2013-9872.pdf

* Les entrades per als espectacles dels espais d'empresa es poden adquirir al web www.firatarrega.com i a les taquilles de la Plaça del Carme.

Cerca al web

×