FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dimarts, 26 de de setembre de 2017

L'espectacle 'Conseqüències' de la Cia. Moveo guanya el Premi Moritz FiraTàrrega 2017 a la millor estrena d'arts de carrer

El Premi Moritz FiraTàrrega 2017, resultat de la votació realitzada entre tots els professionals acreditats en aquesta passada edició ha estat atorgat a l'espectacle Conseqüències, de la Cia. Moveo.

Aquesta peça de moviment trenca la distància entre el que mira i el que és mirat, entre el que viu i el que actua. L'espectador és convidat a emergir del seu estatus passiu i a executar el moviment. El treball de l'espectacle tracta sobre l'oposició entre realitat i ficció, entre veritat i mentida, i entre actor i espectadors. A més, vol posar èmfasi en les  relacions entre els membres del grup social: dependència, suport, rebuig, atracció... i també en la representació de l'invisible a través d'allò més visible.

La Cia. Moveo està establerta a Barcelona des dels seus inicis l'any 2005. Els seus tres membres fundadors Sophie Kasser, Stéphane Lévy i Olivier Décriaud han estudiat i treballat junts durant anys, actuant i dirigint espectacles a Bèlgica, Croàcia, Escòcia, Espanya, França, Anglaterra, Israel, Itàlia, Polònia, Puerto Rico, Romania i Suïssa. Moveo forma part del Centre de formació i creació Moveo, especialitzat en la tranmissió i evolució del mim corporal dramàtic i del teatre físic.

FIRATÀRREGA I MORITZ

La col·laboració entre FiraTàrrega i Moritz, empresa patrocinadora de la Fira des de 2012, es tradueix, entre d'altres accions, en la iniciativa Premi Moritz FiraTàrrega, guardó que s'atorga a la millor estrena d'arts escèniques de carrer i no convencionals i que enguany arriba a la seva sisena edició. El premi és el resultat d'una votació realitzada entre tots els professionals acreditats a FiraTàrrega 2017. 

Conseqüències, Cia. Moveo

Conseqüències, Cia. Moveo

Conseqüències, Cia. Moveo

Cerca al web

×