FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Divendres, 8 de de setembre de 2017

FiraTàrrega 2017: segona jornada

Demà dissabte FiraTàrrega ofereix al públic una extensa programació amb 78 sessions d'arts de carrer, teatre, moviment i circ.

La Fira encara el cap de setmana amb més de 6.000 localitats venudes i 71 passis exhaurits. Un total de 10 espectacles estan completament esgotats.

Les arts de carrer han estat les protagonistes de la segona jornada de FiraTàrrega, que ha comptat amb 68 sessions d'espectacles, des de les 10.00h fins a les 2.00h de la matinada. 

La Fira encara el cap de setmana amb més de 6.000 localitats venudes i 71 passis esgotats. Un total de 10 espectacles estan completament esgotats: Momentos estelares de la humanidad Eléctrico 28, Nafrat, el viatge de la vergonya de Nafrat Co., Hamlet (entre todos) de [ los números imaginarios ], Udul de Los Galindos, Ningú no va als aniversaris a l'estiu de Hermanos Picohueso, Mur de Cia3, Momo (versió lliure de Michael Ende) de la Cia. Anna Roca, My baby is a queen, de La Petita Malumaluga, Mira't de Circ Pànic i Breaking Point de Weibel Weibel Co.

El cap de setmana comptarà amb els espectacles inclosos a la Finestra Familiar, una iniciativa conjunta de FiraTàrrega i La Mostra d'Igualada - Fira de Teatre Infantil i Juvenil, que presentarà creacions com el Taller de danses urbanes amb DJ Be Nil; Transhumància dels lleidatans Xip Xap, una proposta itinerant basada en la migració estacional dels ramats a la recerca de les pastures; Momo (versió lliure de Michael Ende) de la Cia. de Teatre Anna Roca, que vol reflexionar amb el cor sobre el ritme de vida de la societat actual, basat en la novel·la de Michael Ende, entre altres espectacles.

A destacar la programació de dansa gratuïta de tarda a la Plaça Europa, que comptarà amb Conseqüències, la nova proposta de la cia. Moveo que trenca la distància entre el que mira i el que és mirat, entre el que viu i el que actua; The Meeting Point, de Patricia Habchy Company, una coreografia de gestos quotidians entre un home cec i una dona que cerca noves correspondències entre la informació visual, sonora i textual; les holandeses Woest ens proposaran Lucky shots, una peça coreogràfica on es demana als espectadors empatia i imaginació; i Barbecho Urbano, de la Cía. Natxo Montero Dantza, una peça de moviment de carrer que planteja la terra com una metàfora de l'espera i del trànsit a un nou cicle. 

La Fira més popular i lúdica es trasllada al Parc de Sant Eloi, amb espectacles per a tots els públics com Anton i Polina de la companyia de circ Fem Fatale, The Black Blues Brothers, Emportats de La Trócola Circ i Dinamita la Sarsuela de Le Croupier

La Plaça Nacions s'omplirà de cultura urbana amb peces com Topa dels Kukai Dantza i Brodas Bros, una hibridació de dansa urbana i dansa tradicional basca en una coreografia vitalista i absolutament enèrgica; Shy Blue, de la Cía. Elías Aguirre, una peça on conflueixen la dansa urbana i la contemporània, amb intèrprets procedents de tècniques experimentals d'arrel urbana; o Agua de Chey Jurado, una interpretació en clau de dansa urbana dels diferents estats, formes o textures en què es presenta l'aigua.

Els espectacles de nit del cap de setmana són The legend of Burning Man dels Insectotròpics, un viatge poètic i oníric, basat en fets reals, on la companyia fa una revisió d'un antic espectacle, Bouazizi, que explica la història d'un home del qual tothom ha sentit parlar, però de qui ningú en sap el nom; Silence! de Les Commandos Percu, espectacle percussiu i pirotècnic itinerant; i D-Construction dels francesos Cie. Dyptik, espectacle de dansa hip-hop enèrgic en què sis ballarins experimenten l'alliberament de la ment a través del moviment. 

Barbecho urbano, Natxo Montero

Cerca al web

×