FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Divendres, 2 de d’agost de 2013

L’Associació de Comerciants de Tàrrega renova per onzè any consecutiu el seu conveni de col·laboració amb la Fira

Mitjançant aquest acord, es vol fomentar la relació entre establiments, l'Associació i la Fira, promoure l'obertura de comerços durant els dies de la Fira i oferir avantatges directes als clients

L'alcaldessa de Tàrrega i presidenta del Consell d'Administració de FiraTàrrega, Rosa Maria Perelló, i el president de Foment Targarí, Ramon Alsina, han renovat el conveni de col·laboració que vincula les dues institucions des de ja fa 11 anys consecutius. D'aquesta manera, l'Associació de Comerciants de Tàrrega, que agrupa uns 200 establiments associats, continua reforçant la seva vinculació al certamen teatral com una eina principal de dinamització econòmica, comercial i turística de la ciutat.

Entre els objectius d'aquesta relació destaca la voluntat de vincular el comerç de Tàrrega amb la celebració de FiraTàrrega, creant sinèrgies i complicitats entre establiments, l'Associació i la Fira. També, mitjançant aquest acord, es vol aconseguir atraure clients als establiments associats a Foment Targarí i oferir avantatges directes als seus clients, així com promoure l'obertura dels comerços durant els dies de la Fira (enguany, del 5 al 8 de setembre).

En el marc de la col·laboració, Foment Targarí és un cop més membre destacat del Club dels Mecenes de la Fira. A més, es posa en marxa la campanya "Foment Targarí et convida al teatre", que es materialitza amb la distribució de vals de descompte (20%) pels espectacles de FiraTàrrega 2013 entre els establiments associats (un val de descompte per entrada). El descompte es podrà obtenir adquirint les entrades directament a les taquilles que s'instal·len a la Plaça del Carme de Tàrrega a partir del 2 de setembre, dins els horaris establerts (dies 2, 3 i 4, de 17 a 21 hores; dies 5, 6, 7 i 8, tot el dia).

D'aquesta manera, Foment Targarí aprofita les sinèrgies que aporta la celebració d'un esdeveniment cultural com la Fira, que compta cada any amb milers de visitants i que té una indiscutible projecció en tots els àmbits per a la ciutat.

L’alcaldessa de Tàrrega i presidenta del Consell d’Administració de FiraTàrrega, Rosa Maria Perelló i el president de Foment Targarí, Ramon Alsina, renovant el conveni

Cerca al web

×