FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Diumenge, 11 de de setembre de 2016

FiraTàrrrega 2016: tercera jornada

La tercera jornada de la Fira acaba amb propostes de nit com Cafe Europa dels italians Ondadurto Teatro o Apocalypse Uploaded: La transhumanització de les abelles, de LAminimAL

Demà diumenge conclou la 36a edició de la Fira, que comptarà amb una extensa programació amb 75 sessions d'arts de carrer i espectacles de sala

Al darrer dia de FiraTàrrega es podran veure espectacles per a tots els públics com #ciutatvisible dels catalans Colordellop, We are the robots! de Montana Colors i l'actuació musical del grup targarí Diga'ls-hi inquiets, Entropia, Entalpia i Utopia

A més, a les 11h tindrà lloc el Taller de dansa urbana, a càrrec dels GetBak, especialment adreçat als més petits

La Fira arriba a l'última jornada amb 8.315 entrades venudes i 115 passis exhaurits d'un total de 140, el que suposa un 83,5% de l'ocupació total. 12 espectacles d'aquesta edició ja estan completament esgotats 

La tercera jornada de la 36a edició de FiraTàrrega ha comptat amb 91 sessions, que han omplert la ciutat d'arts de carrer fins a les 2.00h de la matinada. 

La Fira encara la darrera jornada amb 8.315 entrades venudes i 115 passis exhaurits d'un total de 140, amb un 83,5% de l'ocupació total. Un dia on la programació estarà especialment dedicada al públic familiar, entre d'altres propostes d'arts de carrer i de sala.

A més, 12 espectacles d'aquesta edició ja estan completament esgotats: La Cocina Pública de la companyia xilena Teatro ContáinerL'oníric món de DINSd'HoloquéNáufragos de La Industrial Teatrera, All genious all idiot de la companyia sueca Svalbard, Amigoo de Mumusic Circus, Crotch (Entrecuix) de la Cia. Baal, El fill que vull tindre dels valencians El Pont Flotant, CorroC d'Escarlata Circus, Libelul·la de Toti Toronell, Fulgor de Teatro Niño Proletario, Si sabes lo que hay d'Ernesto Collado i The Last Cabaret de Kiku Mistu.

A la darrera jornada de es podran veure espectacles per a tots els públics, com per exemple, #ciutatvisible dels catalans Colordellop, We are the robotsde Montana Colors i l'actuació musical del grup targarí Diga'ls-hi inquiets, Entropia, Entalpia i Utopia.

A més, el centre de Tàrrega comptarà amb bona part de la programació del diumenge amb Molar, de Quim Bigas, Menar de Joan Català & Roser Tutusaus, Silencis de Claire Ducreux a la Plaça Major i la secció #UrbanNation omplirà d'street dance la Plaça de les Nacions.

Demà a les 13h, després del passi de Limbo de Les Impuxibles tindrà lloc a l'#EspaiZebra elTransvermut, una tertúlia amb Pol Galofre (activista trans i assessor/inspirador de Limbo) Colors de Ponent (col·lectiu LGTBIQ de Lleida) i presentat per Gràcia Camps (productora de Limbo).

terra condere, silere

Si sabes lo que hay, Fund.Collado-V.Hoestenberghe

Amigoo, Mumusic

Cerca al web

×