FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dimecres, 17 de d’agost de 2016

FiraTàrrega acosta les arts escèniques a col·lectius locals en risc d'exclusió social

En aquesta nova iniciativa, els diversos convidats de FiraTàrrega (representants del Consell d'Administració, institucions culturals i altres administracions públiques) podran fer una aportació voluntària que es bescanviarà per entrades destinades a col·lectius en risc d'exclusió social 

FiraTàrrega presenta per primera vegada un projecte social vinculat al sistema d'invitacions d'aquesta edició, que tindrà lloc del 8 a l'11 de setembre. Els diversos convidats podran participar en aquesta iniciativa d'inclusió i acostament de les arts escèniques fent una aportació única de 10 euros en el bescanvi de les seves invitacions.

Aquesta aportació, lliure i voluntària, articula un petit projecte social per apropar FiraTàrrega a col·lectius en risc d'exclusió social de la ciutat. Així, amb la recaptació total es compraran entrades per a distribuir-les a diversos col·lectius en risc d'exclusió social. La distribució de les entrades es realitzarà des de la regidoria de serveis socials de Tàrrega, segons estrictes criteris tècnics. 

Aquesta iniciativa respon al caràcter democratitzador i integrador que persegueixen les arts de carrer en general i FiraTàrrega en particular.

Acord entre FiraTàrrega i Foment Targarí

D'altra banda, FiraTàrrega consolida la seva col·laboració amb Foment Targarí, l'Associació de Comerciants de Tàrrega, que agrupa uns 200 establiments associats. Aquest acord serveix com a eina principal de dinamització econòmica, comercial i turística de la ciutat, ja que aprofita les sinèrgies que aporta la celebració d'un esdeveniment cultural com la Fira, que compta cada any amb milers de visitants.

Aquest 2016 l'acord es concreta en la participació i el suport de Foment Targarí al Programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega, basat en la  dinamització i el suport als creadors de les arts escèniques i contribuint a la creació de nous mercats per a les arts de carrer, i la inclusió de Foment Targarí al Club dels Mecenes, en concepte de Mecenes Premium.

Cerca al web

×