FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Divendres, 29 de de juliol de 2016

Setze empreses es comprometen amb el territori i la cultura en el Club dels Mecenes de FiraTàrrega 2016

El Club Mecenes és la plataforma de mecenatge que, des de fa 14 anys, crea sinergies entre les empreses privades i FiraTàrrega 

La presentació de la programació de la Fira als mecenes va tenir lloc aquest dimecres 27 de juliol a Cal Trepat

Un total de 16 empreses formen part del Club dels Mecenes de FiraTàrrega 2016. Aquesta plataforma de mecenatge, creada fa 14 anys, serveix perquè les empreses del territori s'uneixin al projecte cultural de la Fira i hi donin suport. Any rere any, la suma de sinergies de les empreses privades en la implicació al desenvolupament d'aquelles activitats culturals que formen part del patrimoni es torna cada cop més important.

Aquest dimecres 27 de juliol va tenir lloc a Cal Trepat la presentació de la programació de FiraTàrrega 2016 als mecenes, a càrrec de Jordi Duran, director artístic de FiraTàrrega.

Enguany FiraTàrrega compta amb el mecenatge de Foment Targarí, Diari Segre, Alsa, Banc Sabadell, Borges, Consorci per la Gestió de Residus Urbans de l'Urgell, Ondara Logística, Falip Navarro, Manufactures Vall Benaiges (Zero), Tallers Celestí Farré, AutoNayox, Semat, Jaucar Oil, Sorea, Cotecnica i Grup Clos Pons.

Com cada any, el principal objectiu del Club és que les empreses que en formen part adquireixin un paquet d'entrades d'espectacles de la Fira a un preu especial de col·laboració. El Club també és un aparador per a aquelles empreses que comparteixen la sensibilitat pel mecenatge cultural i una fórmula d'implicació al territori que les acull. La Fira, per la seva banda, ofereix a les empreses una sèrie d'avantatges en l'àmbit del prestigi, de la imatge i de les relacions públiques. Així, els integrants del Club obtenen presència en els elements de difusió de la Fira, com el programa oficial o la pàgina web.

FiraTàrrega segueix donant impuls al Club dels Mecenes, amb la intenció d'arribar a un ventall ampli d'empreses del territori i aprofundir en el propòsit amb el qual aquest Club va néixer l'any 2002: implicar el teixit empresarial del territori en el projecte cultural de FiraTàrrega per acostar empresa, ciutat i Fira.

La trobada va tenir lloc aquest dimecres 27 de juliol a Cal Trepat

Cerca al web

×