FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dimecres, 17 de de febrer de 2016

FiraTàrrega obre les inscripcions del Taller d’escriptura dramàtica per a arts de carrer

Aquesta activitat, que s'emmarca dins el Pre/Para Week 2016, la setmana vinculada a la formació i difusió en les arts de carrer, està impartida pel dramaturg mexicà Antonio Zúñiga.

El termini per inscriure's al taller finalitza el proper 18 de març.

FiraTàrrega 2016 organitza del 4 al 9 d'abril, el Taller d'escriptura dramàtica per a arts de carrer,  a càrrec del dramaturg, actor i director mexicà Antonio Zúñiga. El taller està destinat a dramaturgs, actors, directors i qualsevol persona interessada en l'escriptura teatral centrada en les arts de carrer. Aquesta activitat s'emmarca dins el Pre/Para Week 2016, la setmana dedicada a la formació i a la difusió de les arts de carrer.

El taller està orientat a l'escriptura dramatúrgica de ficcions nascudes en el si de la comunitat o del col·lectiu on vivim. Pel que fa a la seva estructura, tindrà una primera part teòrica i una part de tipus pràctic, que inclourà petites intervencions en algun edifici de Tàrrega.

Antonio Zúñiga és un dramaturg, actor i director mexicà, membre del Sistema Nacional de Creadores i Director de la companyia Carretera 45 Teatro. Zúñiga és autor de més de 40 obres, que s'han estrenat a països com Mèxic, Estats Units, Espanya, Cuba, Veneçuela i Costa Rica. Entre els seus treballs més recents, cal destacar Mendoza, dirigida per Juan Carrillo; Juárez Jerusalém i Memorias de dos hijos Caracol.

A més, ha treballat com a dramaturg i actor amb els directors mexicans més importants (David Olguín, Sandra Félix, Rodolfo Guerrero...). El dramaturg mexicà ha rebut el Premio Nacional de Dramaturgia de la Universidad Autónoma de Nuevo León, el Premio Internacional de Guiones de La Laguna de Tenerife i el Premio Chihuahua 2013.

La durada total del taller és de 24 hores (4 hores diàries, de 16 a 20h) i es farà a la sala d'actes de Cal Trepat, a Tàrrega. El cost de l'activitat és de 60 euros, i inclou la possibilitat d'allotjament compartit tipus alberg. La manutenció no està inclosa.

Per formalitzar la inscripció, cal enviar aquest formulari a l'adreça electrònica info(ELIMINAR)@firatarrega.com (fins el proper 18 de març). Places limitades.

Cerca al web

×