FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dimecres, 31 de de juliol de 2013

Cinc raons per comprar entrades per FiraTàrrega a partir de demà!

De l'1 d'agost a l'1 de setembre, les entrades per tots els espectacles de sala es podran adquirir amb un 20% de descompte al web de la Fira: www.firatarrega.cat/fira/venda-entrades/. Entre els descomptes que la Fira ofereix als usuaris, n'hi ha un de nou: el descompte Heavy User, que contempla descomptes de fins al 40% en la compra d'entrades d'espectacles diferents

Demà dijous 1 d'agost FiraTàrrega posarà a la venda les entrades pels espectacles de sala que formen part de seva programació per l'edició d'aquest any 2013. Mitjançant el canal de venda propi de la Fira, al qual s'accedirà directament des del seu web (www.firatarrega.com), es podran adquirir les entrades amb un 20% de descompte fins a l'1 de setembre per a tots els espectacles. Les entrades es compraran a través del web de FiraTàrrega i s'hauran de recollir físicament a les taquilles de la Plaça del Carme de Tàrrega a partir del 2 de setembre i fins a una hora abans de l'inici de l'espectacle en qüestió. A partir del 2 de setembre, la venda continuarà activa a través del web i també a les taquilles de la Plaça del Carme.  

Amb l'objectiu de garantir l'accés de tothom a la seva oferta, FiraTàrrega ha reduït notablement els preus per l'edició d'enguany fixant-los majoritàriament en 5 i 12 €, i uns pocs espectacles arribaran als 15 €. Aquests preus, amb els diversos descomptes dels quals es poden gaudir, fan que la Fira d'enguany sigui no només plural i innovadora pel que fa a la programació, sinó també accessible per a tothom qui estigui interessat en les arts escèniques. Tot i que FiraTàrrega 2013 inclou un important nombre d'espectacles gratuïts en espais públics (24 espectacles, 48% del total), també s'hi troben propostes de sala que complementen i enriqueixen l'oferta escènica. 

Els descomptes, un per un

Els descomptes que s'ofereixen pels espectacles de sala de l'edició d'aquest any són els següents (ofertes no acumulables):

· Venda anticipada: 20% de descompte en totes les entrades adquirides de l'1 d'agost a l'1 de setembre.

· Descompte Heavy User: És una nova modalitat de descompte. S'ofereix un 20% de descompte en la compra de 2 entrades per a espectacles diferents, 30% en la compra de 3 entrades per a muntatges diferents; i 40% en la compra de 4 o més entrades per a diferents espectacles.

· Jubilats, aturats i minusvàlids: 20% de descompte. Acreditació mitjançant documents oficials. Oferta vàlida només a les taquilles de Pl. Carme (Tàrrega).

· Carnet Jove: 20% de descompte (màxim 3 entrades per carnet i dia). Oferta vàlida només a les taquilles de la Pl. Carme (Tàrrega).

· Club TR3SC: 20% de descompte en la compra d'entrades.

Cinc raons de pes per comprar entrades pels espectacles de FiraTàrrega 2013 des del primer dia de venda anticipada

1. Estalvia > Aprofita el descompte del 20%, que s'aplicarà a tots els espectacles fins l'1 de setembre.

2. No et quedis sense entradaEls espectacles de pagament es fan en espais d'aforament limitat i per tant es poden esgotar les localitats en qualsevol moment!

3. Només aquí > FiraTàrrega és una plataforma d'espectacles que, en molts casos, no s'han vist mai abans o que s'han vist només en alguns països, i que tenen una destacada projecció internacional. És l'ocasió perfecta, doncs, per veure en primícia propostes que de ben segur sorprendran i sacsejaran els espectadors. I és que la Fira, i cada un dels espectacles que s'inclouen en la seva programació, són experiències úniques!

4. Arts escèniques accessibles per tothomPerquè malgrat l'augment de l'IVA, hem baixat el preu de les entrades, convençuts que tothom ha de poder tenir accés a la cultura.

5. Tu ets FiraTàrrega > L'essència de FiraTàrrega és el vincle del públic amb l'oferta d'arts escèniques que es mostra anualment. Participa del projecte, entra al teatre, omple les butaques, reivindica el valor de la cultura, reivindica FiraTàrrega!

Trobeu la programació completa de FiraTàrrega 2013 aquí

Cerca al web

×