FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dimecres, 31 de de juliol de 2013

La Diputació de Lleida impulsa l’activitat cultural a les comarques lleidatanes a través de FiraTàrrega 2013

Fins el proper 1 de setembre, els programadors dels diferents municipis lleidatans es poden acollir a una línia de suport segons la qual la Diputació de Lleida assumeix el cost de l'acreditació professional a l'edició d'enguany de FiraTàrrega

Amb la voluntat de promocionar i impulsar les activitats culturals a les comarques lleidatanes especialment en el context econòmic actual, la Diputació de Lleida ha posat en marxa una acció per tal que els diversos ajuntaments coneguin més a fons l'oferta escènica en general i la lleidatana en particular, aprofitant FiraTàrrega 2013. Segons aquesta acció, la Diputació es farà càrrec del cost de les acreditacions dels programadors que s'adhereixin a aquesta iniciativa -fins l'1 de setembre-, amb l'objectiu que puguin accedir als espais que la Fira posa a disposició dels professionals i que la quota no sigui un impediment per la seva presència.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i l'alcaldessa de Tàrrega i presidenta del Consell d'Administració de FiraTàrrega, Rosa Maria Perelló, han presentat aquest programa de suport avui dimarts en roda de premsa. El president de la Diputació de Lleida ha destacat la importància de donar la possibilitat als ajuntaments d'accedir des de la vessant professional a la gran oferta escènica que reuneix FiraTàrrega. L'alcaldessa de Tàrrega i presidenta del Consell d'Administració de FiraTàrrega ha afegit que amb aquesta proposta es faciliten els contactes professionals i es dinamitza el territori. Per la seva part, el gerent de FiraTàrrega, Oriol Martí, ha explicat que el certament genera un impacte econòmic i cultural molt positiu a les comarques lleidatanes i amb la presentació d'avui generarà un tercer impacte sectorial vinculat a la programació artística de les arts escèniques. 

FiraTàrrega es caracteritza per posar a l'abast de tothom una programació plural i innovadora pel que fa a continguts i disciplines, cosa que la converteix en un destacat recurs i eina de programació per a moltes entitats públiques i privades que s'hi acrediten anualment per veure i comprar espectacles. Entre aquests agents de compra-venda d'arts escèniques s'hi inclouen els municipis, a través dels seus regidors de cultura, instituts de cultura o empreses públiques. Fins l'1 de setembre es poden acollir a aquest programa de suport tots els municipis lleidatans interessats.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, l'alcaldessa de Tàrrega i presidenta del Consell d'Administració de FiraTàrrega, Rosa Maria Perelló i el gerent de FiraTàrrega, Oriol Martí en la presentació del programa de suport

Cerca al web

×